fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 20 Mai 2017

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au oprit un atentat la sănătatea publică: ei au descoperit pui expirat de 6 ani, dar şi pulpe expirate de trei ani, într-o alimentară din localitatea constănțeană Băneasa.

 


Un grup de experţi IT din Franţa a creat un program care poate recupera documentele criptate de virusul WannaCry. Totuşi, programul poate funcţiona doar pentru calculatoarele care nu au fost restartate după atacul cibernetic iniţial.

 

Experţii au publicat „antidotul” vineri, ziua în care hackerul sau hackerii din spatele atacului cu virusul WannaCry au anunţat că expiră un termen limită pentru eliberarea documentelor şi fişierile criptate. Sute de mii de calculatoare au fost infectate pe cuprinsul globului săptămâna trecută.

 


Publicat in IT
Simona Halep a obținut sâmbătă o victorie relativ facilă în fața olandezei Kiki Bertens, în semifinala turneului de la Roma. A câștigat partida într-o oră și un sfert, în două seturi: 7-5, 6-1. Românca poate reveni pe locul trei în ierarhia mondială, dacă va câștiga și ultimul meci al acestui turneu.

 


Publicat in Alte Sporturi
Un grup de 71 de parlamentari, din toate grupurile politice, cu excepţia ALDE, a depus un proiect de lege privind aprobarea construirii autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş, „Autostrada Unirii", criticând întârzierile Guvernului de a face paşi concreţi pentru acest obiectiv, şi cere ca autostrada să fie terminată în patru ani. Potrivit legilor în vigoare, însă, doar Guvernul poate aproba astfel de investiţii.
 

„Prezenta lege aprobă executarea obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi - Târgu Mureş, denumită în continuare Autostrada Unirii. Obiectivul de investiţii Autostrada Unirii se finanţează de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, din credite externe şi din fonduri europene disponibile în cadrul exerciţiului financiar multianual 2014-2020", se arată în proiect.

 


Publicat in Parlament
Prețul terenului agricol în 2017 este mai mic decât cel din anii trecuți într-un județ în care agricultura locală a stat mult timp sub zodia unui singur mare fermier.

 


Publicat in Moldova
Curtea Supremă din Brazilia a făcut public un acord de recunoaștere a vinovăției în care apar acuzații că președintele Michel Temer a primit mite în valoare de 4,6 milioane de dolari în 2014, înainte de fi șef de stat, de gigantul JBS SA.

 


Publicat in Panorama
Un grup de 13 instituții media europene a început vineri publicarea așa-numitelor „Malta Files”, dosare de presă despre culisele paradisului fiscal maltez. Este o investigație la care au lucrat timp de patru luni 49 de ziariști din 16 țări, informează AFP, preluată de Agerpres.

 

Site-ul francez de internet Mediapart promite o radiografie a „paradisului fiscal mai puțin cunoscut, care prezidează Uniunea Europeană până la 30 iunie”. Potrivit ziariștilor, Malta provoacă celorlalte țări europene pierderi anuale de două miliarde de euro, sub forma unor venituri fiscale nerealizate.


Publicat in Panorama
CSM Poli Iaşi a câştigat cu 1-0 derbiul din play-out cu Gaz Metan Mediaş.

 


Publicat in CSMS Iasi
Eric de Oliveira a început să plângă la interviul de la finalul meciului dintre Poli Iași și Gaz Metan (1-0), după ce a fost ținta unor jigniri rasiste în timpul partidei.

 


Publicat in Liga I
Polițiștii ieșeni au reținut 5 tineri bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furturi din auto.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Mai 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31