fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 22 Iunie 2017

O tânără în vârstă de 19 ani din Ploieşti a fost încătuşată, joi, de un echipaj al Poliţiei Locale după ce a fost prinsă fără bilet într-un autobuz.

 


Publicat in Social
Aflat la Bruxelles unde participă la reuniunea Consiliului European, şeful statului transmite că noul premier trebuie să aibă pe lângă anumite calităţi, şi o majoritate parlamentară în spate, majoritate pe care PSD a demonstrat, la votul pe moţiunea de cenzură că nu prea o mai are.

 

Preşedintele Iohannis a confirmat joi, la Bruxelles, că va avea luni discuţii cu toate partidele parlamentare în vederea desemnării noului premier.

 


Publicat in Presedintie
O româncă a fost găsită moartă în Napoli. Victima era înfăşurată într-un covor şi abandonată în mijlocul gunoaielor. Femeia avea 30 de ani şi fusese adoptată în copilărie de un cuplu italian. Plecase de acasă pe 6 iunie.

 


Publicat in Panorama
Un bărbat care lucra la o rețea de canalizare a fost îngropat de viu de un mal de pământ la Negrești, în Neamț.

 


Publicat in Moldova
Ministerul Justiției (MJ) a anunțat, joi, programul de desfășurare a dezbaterii publice privind modificarea și completarea dispozițiilor din Codul penal referitoare la abuzul în serviciu în acord cu deciziile Curții Constituționale a României (CCR).

 


Publicat in Justitie
Un cetăţean ceh a fost prins la Punctul de Trecere a Frontierei Petea când încerca să scoată din ţară 680 de perechi de coarne de cerb, în valoare de 14.000 lei, pentru care nu avea documente.

 


Publicat in Social
20 de miniștri din cadrul Guvernului Grindeanu și-au retras demisiile după ce parlamentarii au adoptat, miercuri, moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Executivului.

 


Publicat in Guvern
Fost jucător al Iașului, Bojan Golubovici a semnat joi cu formația medieșeană, după ce ieri și-a reziliat contractul cu echipa din Copou.

 


Publicat in Liga I
Alecu Drăgoi, vicepreședintele PSD Gorj, unul dintre membrii fondatori ai partidului, a murit, în urma unui accident rutier.

 


Publicat in Social
Rebecca Burger, o celebră bloggeriță și model din Franța, a murit în urma unui accident stupid. Femeia în vârstă de 33 de ani a decedat în urma unui infarct provocat de explozia unui aparat de făcut frișcă, scrie BBC.

 


Publicat in Media
Pagina 1 din 4