fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 26 Iunie 2017

Medicul Alexandru Ciocâlteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Ioan” din Capitală, a fost condamnat definitiv luni de Curtea de Apel București la 4 ani închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

 

Instanța a mai dispus ca Alexandru Ciocâlteu să stea sub supraveghere pe o perioadă de 4 ani.

 


Publicat in Justitie
Deputatul Remus Borza a înșelat încrederea pe care colegii de partid i-au arătat-o, preferând să își negocieze o poziție de ministru al Energiei într-un ipotetic Guvern Grindeanu 2, arată un comunicat al ALDE. Borza, care a votat împotriva moțiunii de cenzură, a fost exclus din partid.

 


Publicat in Parlament
Preşedinte Klaus Iohannis a declarat, după consultările cu partidele politice parlamentare pentru desemnarea noului prim-ministru, că îl desemnează pe Mihai Tudose ca viitor prim-ministru.

 

„PSD şi ALDE susţin că au în continuare o majoritate în Parlament. Aceste două formaţiuni politice s-au prezentat împreună la consultări şi au înaintat o propunere, în persoana domnului Tudose”, a spus Klaus Iohannis într-o scurtă declaraţie de presă susţinută la Cotroceni.

 


Publicat in Guvern
După ce a petrecut 8 ani în spatele gratiilor, autorităţile comuniste chineze l-au eliberat pe câştigătorul Premiului Nobel Liu Xiaobo. Apărător al drepturilor omului şi activist pro-democraţie, Liu Xiaobo a fost închis în 2008 pentru „incitare la subminarea puterii de stat”.

 

Autorităţile comuniste chineze l-au eliberat din închisoare pe Liu Xiaobo - laureat al Premiului Nobel pentru Pace - pe motive medicale, după ce a fost diagnosticat cu cancer la ficat în fază terminală în luna mai, a precizat avocatul său într-o declaraţie făcută luni.

 


Publicat in Panorama
Preotul Cristian Pomohaci este cercetat de procurorii şi poliţiştii din Mureş pentru racolare de minori în scopuri sexuale, după ce ar fi promis unui adolescent că îl va plăti dacă va întreţine relaţii sexuale cu el.

 

Potrivit unui comunicat de presă trimis, luni, de inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş face verificări în cazul preotului Cristian Pomohaci pentru infracţiuni de racolare de minori în scopuri sexuale.

 


Publicat in Justitie
ANM a emis luni cod portocaliu şi cod galben de furtuni în mai multe judeţe.

 


Publicat in Vremea
Băiatul de 17 ani care s-a accidentat săptămâna trecută în timp ce practica parkour, un sport extrem, a murit, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

 


Publicat in Social
Revoltă în PSD după nominalizarea lui Mihai Tudose pentru funcția de premier.

 


Publicat in Parlament
Iașul se situează din nou pe podiumul celor mai bune județe din țară în domeniul performanței în educație. La Evaluarea Națională din această vară au fost obținute 383 de note de 10 (zece) la cele două probe: Limba Română și Matematică.

 

37 dintre candidați au luat nota maximă la ambele probe, având astfel asigurată intrarea la un liceu de elită din Iași.

 


Publicat in Educatie
Ancheta în dosarul OUG 13 s-a închis fără vinovaţi Procurorii de la Parchetul General au clasat cercetările pentru favorizarea făptuitorului, distrugere de probe şi fals intelectual, începute iniţial la Direcţia Naţională Anticorupţie, în februarie.

 

Decizia vine la mai bine de două luni după ce ancheta a fost preluată de Parchetul General. Printre cei audiați în calitate de martor a fost și Florin Iordache, fostul ministru al Justiției din perioada în care a fost adoptată controversata OUG 13, care prevedea prag pentru abuzul în serviciu.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30