fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 11 Septembrie 2017

Casa Regală a anunţat, luni, decesul Gabrielei Duda, mama principelui Radu, la vârsta de 79 de ani.

 


Publicat in Social
Municipalitatea ieșeană a stabilit câștigătorii concursului anual de proiecte din domeniul culturii scrise. Astfel, în urma şedinţelor de evaluare ale Comisiei de Evaluare şi Selecţie a Proiectelor din Domeniul Culturii Scrise au fost declarate câștigătoare cinci proiecte.

 


Publicat in Arta
Pompierii din oraşul suedez sudic Malmö au fost forţaţi să lase o clădire să ardă din temelii după ce au fost atacaţi violent de localnici, care au aruncat cu sticle asupra lor.

 


Publicat in Panorama
Băiețelul-fenomen din Republica Moldova a găsit 6 greșeli de logică într-o singură poză din Abecedar. Copilul are și un mesaj video pentru ministrul Educației.

 


Publicat in Moldova
O ameninţare substanţială la adresa sănătăţii umane a apărut în China şi ar putea deveni o epidemie globală dacă nu va fi ţinută sub control. În timp ce o bacterie rezistentă la antibiotice se răspândeşte în China şi pe măsură ce noua boală fatală se extinde, mass media mainstream rămâne tăcută în privinţa acestei potenţiale epidemii.

 

Această superbacterie a fost dezvăluită pentru prima dată de jurnalul medical The Lancet, una dintre cele mai vechi reviste de specialitate din domeniul medicinei din Marea Britanie. Până acum, această ştire a fost slab raportată de mass media, ţinând cont că doar câteva organizaţii media regionale au raportat limitat pe această temă.

 


Publicat in Sanatate
Guvernul va elimina taxa de 20% pe veniturile obținute din vânzarea de filme porno, însă are de gând să majoreze încasările obținute din veniturile realizate de firme cu activitate în incinta monumentelor istorice publice, potrivit unui proiect de lege citat de Profit.ro.

 


Publicat in Guvern
Ilie Bolojan, primarul municipiul Oradea, a fost lăsat fără permis după ce a fost depistat de radar cu o viteză amețitoare.
 

Publicat in Social
Preşedintele împuternicit al CS Dinamo, Monica Iagăr, s-a pensionat pe caz de boală la vârsta de 44 de ani, au declarat, pentru News.ro, surse din cadrul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

 


Publicat in Social
Comisia Tehnică a Federației Române de Fotbal, întrunită, luni, la Casa Fotbalului, a propus conducerii FRF rezilierea contractului selecționerului echipei naționale a României, Christoph Daum, ca urmare a ratării calificării la Cupa Mondială din 2018.

 


Publicat in Liga I
Şase proiectile de calibrul 57 milimetri au fost descoperite, luni, în timpul unor lucrări în curtea şcolii din comuna ieşeană Oţeleni, după încheierea festivităţilor de deschidere a noului an şcolar. Proiectilele vor fi detonate într-un mediu securizat.

 


Publicat in Educatie
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30