fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 20 Aprilie 2019

Ministrul demisionar al Justiției Tudorel Toader a acuzat „multele dezinformări” și a precizat că nu a blocat și nu a întârziat adoptarea unor acte normative. El a susținut că nu va rămâne pasiv față de dezinformări și va publica luni situația statistică.

Publicat in Guvern
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că protestatarii care l-au huiduit la Iaşi reprezintă „ciuma roşie" pentru că îl susţin pe Augustin Lazăr.

Publicat in Politica Locala
Europarlamentarul Maria Grapini, politician cunoscut pentru erorile sale de exprimare, reuşeşte să se remarce din nou. După ce a uimit lumea inventând o nouă ţară - Letiţia - acum Grapini îi surprinde pe internauţi cu o postare prin care îşi adresează singură mulţumiri şi felicitări.

Publicat in Parlament
Mitingul electoral al PSD de la Iași a fost deturnat de protestatari, în ciuda măsurilor de securitate luate de organizatori. Partidul a angajat un taraf care să acopere sonor strigătele protestatarilor, dar aceștia au reușit să împiedice baia de mulțime a președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Publicat in Politica Locala
Fiecare floare în deşert este un spectacol minunat, o mărturie a puterii naturii şi a uimitoarei capacităţi de a încânta. Şi uimeşte şi mai mult atunci când acest cadru minunat este imortalizat de un avion de la NASA.

Publicat in Naturism
Secţia pentru procurori a Consililului Superior al Magistraturii a dispus delegarea lui Bogdan Licu, adjunctul lui Augustin Lazăr, în funcţia de procuror general al României până la ocuparea funcţiei prin numire, dar nu mai mult de 2 luni, reiese dintr-un comunicat remis vineri de instituţie.

Publicat in Justitie
O copilă de numai 9 ani din Iaşi a fugărit un bărbat care îi furase telefonul. Gestul ei a fost surprins de camerele de luat vederi din zonă.

Publicat in Social

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30