Marti, 24 04 2018
Așa ceva... Oficial taiwanez, înmormântat cu stripteuse dansând la bară pe jeep-uri (VIDEO)

Așa ceva... Oficial taiwanez, înmormântat cu stripteuse dansând la bară pe jeep-uri (VIDEO)

O înmormântare din Chiayi, Taiwan,  a șocat întreaga lume. Un bărbat a angajat 50 de stripteuse pentru procesiunea de înmormântare a tatălui său, ca un ultim cadou pentru el.

 

Bărbatul decedat, pe nume Tung Hsiang, 76 de ani, a fost un oficial al regiunii, fost președinte al Consiliului regiunii Chiayi, și pentru că a iubit foarte mult viața, fiul lui a vrut să-i ofere cea mai spectaculoasă înmormântare.

 

„Tata a avut o viață uimitoare, așa că am vrut să aibă o ceremonie pe măsură,  fericită și spectaculoasă”, a declarat Tung Kuo-cheng pentru  site-ul Oriental News.  Hsiang, care era un om extrem de popular,  a murit pe data de 14 decembrie din cauza unei boli grave, dar înmormântarea a avut loc pe data de 3 ianuarie, potrivit anunțului postat pe Facebook de către fiul său.

 

 

Ceremonia publică de înmormântare a început la ora 10:00, imediat după cea privată. În alaiul de înmormântare au fost 150 de mașini, dar și  50 de jeepuri mari, pe care au dansat lasciv cele 50 de stripteuse exotice. Deși drumul de la locul unde s-a ținut ceremonia până la cimitir este unul de 10 minute, procesiunea a durat aproape două ore pentru că a iscat un adevărat blocaj în trafic.

 

După înmormântare, Tung Kuo-cheng a postat joi seara înregistrarea video de la aceasta și a dat o declarație pe pagina lui Facebook, în care le-a mulțumit tututor celor care i-au fost alături și l-au ajutat în aceste momente dificile.

 

Funeraliile acestuia s-au viralizat imediat, iar pe rețeaua de socializare Weibo a fost intens dezbătută, mai multe internauți postând comentarii în care spuenau că își doresc și ei o astfel de înmormântare.

 

(Sursa: libertatea.ro)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Logheaza-te pentru a adauga un comentariu

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top