fbpx
 

Fost lider PRM, ucis cu sălbăticie de persoane necunoscute


Scene înfiorătoare în Salonta, județul Bihor, unde Gheorghe Baciu, un fost lider PRM, a fost ucis. Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, lucra ca agent imobiliar și a fost găsit mort de proprietara unui imobil pe care se pregătea să-l vândă.

 

Macabra descoperire a fost făcută, duminică, de o femeie, care a observat mașina lui Gheorghe Baciu, parcată în spatele sediului Poliției din Salonta. Era parcată în fața casei sale, pe care ea voia s-o vândă cu ajutorul fostului președinte PRM Salonta, reprofilat ca agent imobiliar. Proprietara imobilului a intrat în curte, unde l-a găsit pe Gheorghe Baciu, zăcând fără suflare și plin de sânge pe față.

 

Îngrozită, femeia a sunat la 112 ca să anunte grozăvia. În scurt timp, locul a fost împânzit de polițiști și procurori care investighează cazul.

 

Medicul de la Ambulanță, care a constatat decesul, crede că bărbatul ar fi fost ucis cu o zi în urmă, adică sâmbătă. Trupul fără viață al bărbatului a fost transportat la morgă. În urma rezultatelor necropsiei, medicii legiști vor stabili cauza decesului.

 

Gheorghe Baciu a fost mai mulți ani liderul filialei din Salonta a Partidului România Mare. În 2008, a candidat la alegerile parlamentare, însă nu a reușit să obțină decât 3,91 la sută din voturi, insuficiente pentru a obține un mandat în Legislativ. În ultimii ani, fostul politician se ocupa cu afaceri în domeniul imobiliar în județul Bihor.

 

(Sursa: libertatea.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30