Duminica, 22 04 2018
Atacurile lui Sebastian Ghiță, RIDICOLE. Laura Codruța Kovesi: „Nu comentez declarațiile unui inculpat fugar”

Atacurile lui Sebastian Ghiță, RIDICOLE. Laura Codruța Kovesi: „Nu comentez declarațiile unui inculpat fugar”

Laura Codruța Kovesi a refuzat să comenteze așa-zisele dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiță, dar a precizat, totuși, că le consideră ridicole. Șefa DNA a mai susținut că a sesizat în repetate rânduri mai multe instituții, între care CSM și CNA, în legătură cu atacurile la adresa Justiției făcute public de mai mulți inculpați și susținătorii lor, dar aceste atacuri au continuat.

 

O nouă sesizare a fost făcută luni către CSM.

 

„Să lăsăm lucrurile ridicole, cucuvelele mov și alte culori la o parte. Nu comentez declarațiile unui inculpat fugar, care are mai multe dosare, unele instrumentate de DNA, unele trimise deja în judecată. Dacă vă aduceți aminte, anul trecut, domnul Ghiță de la tribuna Parlamentului a acuzat DNA și a făcut afirmații denigratoare și tendențioase la adresa sistemului judiciar.

 

În ceea ce privește atacurile la adresa sistemului judiciar, sunt atacuri făcute de inculpați cercetați de DNA, trimiși în judecată sau condamnați ori de persoane care îi susțin.

 

Și asta pentru că DNA și-a permis să deranjeze inculpații. Am observat că, deși am făcut demersuri instituționale, aceste atacuri au continuat. Doar la finele anului trecut am făcut 14 sesizări cu privire la afirmațiile împotriva DNA, unele chiar ridicole. Am sesizat și CNA pentru 12 emisiuni și chiar azi am reluat dialogul cu CSM, cu privire la afirmațiile din decembrie și ianuarie din partea mai multor persoane cercetate de DNA. Voi face acea sesizare publică”, a declarat Kovesi.

 

(Sursa: b1.ro)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Logheaza-te pentru a adauga un comentariu

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top