fbpx
 
Declarații halucinante date în fața anchetatorilor de individul care a îndemnat o minoră să-și ucidă părinții

Declarații halucinante date în fața anchetatorilor de individul care a îndemnat o minoră să-și ucidă părinții


„Am crezut că lucrurile se vor rezolva pentru noi dacă își ucide părinții”. E doar una dintre declarațiile făcute procurorilor de individul din Capitală care o încuraja pe fetița de 12 ani să comită o crimă ca să-și trăiască așa-zisa poveste de iubire.

 

„Recunosc faptele și le regret”, a continuat el, insă surse din rândul anchetatorilor spun că regretul a fost formal. Tânărul va fi supus unei expertize psihiatrice.

 

În fata anchetatorilor, bărbatul de 27 de ani a jucat mai multe roluri: de la cel îndrăgostit de fata mai mică decât el cu 15 ani, la persoana care se căiește pentru faptele sale, inclusiv pe cel al unei victime colaterale.

 

A povestit cum s-ar fi cunoscut întâmplător pe o pagină de jocuri online, apoi au început sa vorbească pe o aplicație de comunicare: „Ea s-a îndrăgostit de mine și eu de ea. Știam că are doar 12 ani. Cu timpul noi am ajuns să facem schimb de fotografii și de filmulețe nud.”

 

Apoi fata i-ar fi propus sa vină la București și să locuiască împreuna. Tânărul spune ca a fost de acord însă pentru că părinții nu voiau să o lase să plece din Timișoara, fata a găsit o soluție:

„Eu nu am realizat în totalitate gravitatea planurilor ei și de aceea nu am încercat să o fac să renunțe la acestea. Chiar am crezut că lucrurile se vor rezolva pentru noi dacă ea își ucide părinții și vine la mine în București.”

 

Deloc inocent, tânărul i-a povestit fetei ca si el a vrut să-și omoare fratele odată, inducând ideea că este ceva firesc să dorești moartea cuiva.

 

Tot in fața anchetatorilor, tânărul a susținut că fata i-ar fi povestit că mama ei o batea, însă el nu a văzut pe corpul ei urmele bătăilor.

 

Apoi a pierdut legătura cu ea, pentru că părinții și-au dat seama că este ceva în neregulă și au dus-o la medic. Fata l-a sunat din spital că să-l avertizeze că vine poliția la el, a mai mărturisit suspectul:

 

„Mi-a spus că e la spital, că e panicată. Nu mi-a spus de ce este la spital și nici eu nu am întrebat-o”.

 

„Am crezut că aș putea fi vizat de poliție pentru că i-am trimis Tarianei poze cu caracter pornografic”.

 

Întrebat dacă recunoaște faptele, individul a răspuns prompt: „Da, și le regret.”

 

Însă analiza comportamentală făcută de anchetatori indică mai degrabă un regret formal. Înspăimântător este faptul că procurorii DIICOT au găsit la percheziții dovezi că tânărul a comunicat și cu alte două fetițe, una în vârstă de 9 și alta de 14 ani.

 

Suspectul a susținut că discuțiile au fost nevinovate, însă investigatorii nu au terminat cercetările.

 

Toate mediile de stocare găsite la percheziții vor fi amănunțit verificate în căutarea discuțiilor pe care tânărul le-a purtat în spațiul virtual.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30