fbpx
 
Guru Bivolaru, la ieșirea din pușcărie: Nu sunt vinovat!

Guru Bivolaru, la ieșirea din pușcărie: Nu sunt vinovat!


Gregorian Bivolaru a fost eliberat, miercuri, din Penitenciarul Bistriţa, în condiţiile în care decizia de eliberare condiţionată luată de Judecătoria Bistriţa a rămas definitivă, potrivit Mediafax.

 

Gregorian Bivolaru le-a spus jurnaliştilor, la ieşirea din închisoare, că nu este vinovat şi că va scrie cărţi în timpul liber. Întrebat dacă se aşteaptă la alte condamnări, acesta a răspuns: „Nu ştiu, vom vedea”.

 

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost încarcerat la Penitenciarul Bistriţa la finalul lunii februarie, pentru a-şi executa o parte din sentinţa de 6 ani la care a fost condamnat în 2016 de Tribunalul Bucureşti.

 

 

Decizia de eliberare condiţionată a liderului MISA a fost luată în 7 septembrie de Judecătoria Bistriţa, iar procurorii Parchetului de la lângă Judecătoria Bistriţa nu au contestat în termen horărâtea de punere în libertate a lui Gregorian Bivolaru.

 

Conform avocaţilor liderului MISA, Gregorian Bivolaru a solicitat eliberarea condiţionată întrucât legislaţia prevede ca persoanele care au depăşit vârsta de 60 de ani pot fi eliberate condiţionat după ce au executat o treime din pedeapsă.

 

În iunie 2013, Gregorian Bivolaru a fost condamnat, de instanţa supremă, definitiv, la şase ani de închisoare cu executare pentru acte sexual cu un minor.

 

Gregorian Bivolaru a plecat din România în anul 2004 iar în 2005 a primit azil politic în Suedia. Pe 26 februarie 2016 a fost prins de autorităţile franceze în timp ce se afla la un târg în Paris. Pe parcursul judecării cererii de extrădare, autorităţile suedeze au informat magistraţii francezi că îl menţin pe Gregorian Bivolaru ca azilant.

 

(Sursa: romaniatv.net)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30