Joi, 18 10 2018
Revoltător: lăsat în libertate după ce și-a sechestrat și abuzat sexual fiica de numai 9 ani

Revoltător: lăsat în libertate după ce și-a sechestrat și abuzat sexual fiica de numai 9 ani

Un bărbat din București acuzat că şi-a sechestrat şi abuzat sexual fetiţa de 9 ani a fost lăsat în libertate, după ce instanţa a decis că nu reprezintă un pericol. Calvarul copilei a început după moartea mamei. Tatăl o ţinea închisă în balcon, fără mâncare, de multe ori şi fără apă şi nu o lăsa să ia legătura cu rudele.

 

Cruzimea bărbatului i-a şocat până şi pe anchetatori. Omul, în vârstă de 46 de ani, şi-ar fi tratat propriul copil mai rău ca pe un animal. Coşmarul prin care a trecut copila luni întregi a ieşit la iveală după ce o mătuşă din partea mamei a reclamat la Protecţia Copilului faptul că nu o poate vedea pe fetiţă. Poliţia a intrat imediat pe fir.

 

„Din datele și probele administrate în cauză a rezultat că minorei, aflată în grija tatălui, mama fiind decedată, îi este îngrădit accesul la orice utilitate a locuinței. De asemenea, reiese și că bărbatul, în mod repetat, ar fi atins minora în zone intime”, a transmis Poliția Capitalei, printr-un comunicat.

 

Scenele abominabile se petreceau în balconul apartamentului, acolo unde fetiţa de 9 ani era ţinută prizonieră. Tatăl nu o lăsa nici măcar să se spele şi o hrănea doar cât să supraviețuiască.

 

După audieri, Poliţia Capitalei a dispus reţinerea bărbatului, însă magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5 au decis că bărbatul nu reprezintă un pericol şi poate fi cercetat în libertate.

 

Psihologii spun că fetiţa va avea nevoie de ani întregi de consiliere psihologică şi terapie pentru a trece peste aceasta traumă.

 

(Sursa: b1.ro)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top