Miercuri, 19 12 2018
EXCLUSIV. BLOCUL SECRET al lui Cătălin Neculau

EXCLUSIV. BLOCUL SECRET al lui Cătălin Neculau

La Iași se joacă „Soacra Tamara”. Averea nedeclarată este impresionantă: i-a dispărut un credit de 218.000 de euro, ca prin minune, și are un imobil cu 6 apartamente pe Vasile Lupu. Fostul director al Citadin a plecat în 2010 și s-a întors la Salubris în 2016. Blocul din Bucșninescu nu apare în declarația de avere, fiind șase apartamente cu două camere și cu o cameră, plus un spațiu comercial. Imobilul e pe numele soacrei, dar de închirieri se ocupă Neculau și soția, amândoi având numerele pe OLX. Tot în 2017, Neculau și-a cumpărat un apartament la Cluj de 100.000 de euro, dar a și vândut un teren. Mai are o casă de 110 mp la Dobrovăț, între vii, și încă două apartamente moștenite. Un credit enorm, de 218.000 de euro, scadent în 2025, a dispărut ca prin minune. Motivează că firmele îi aduc 40.000 de euro net pe an, dar în realitate produc maxim 10.000 de euro. Averea lui Cătălin Neculau n-are nicio explicație.

 

Pentru Cătălin Neculau întrebările despre avere ar trebui să fie justificate, fiind slujbaş la stat, dar la care a răspuns cu clasicul, de acum, „Altă întrebare!”. Fostul director de la Citadin, om de încredere al primarului Constantin Simirad, a dispărut din viaţa publică în 2010 după ce a demisionat de la Citadin „din motive de sănătate”. Reactivat de administraţia Chirica, ca director adjunct la Salubris, Neculau a semnat o declaraţie de avere din care lipseşte ditamai blocul din centrul Iaşului. E acoperit cu acte, dar realitatea nu o poate ascunde.

 

Peste 2.000 de euro pe lună

Pe Vasile Lupu numărul 23, în apropiere de intersecţia Bucşinescu, există o autorizaţie de construcţie emisă în 2010, anul în care Cătălin Neculau părăsea Citadinul. Dar, nu este pe numele său ci al soacrei sale, Elena Gurzum. Mama Felomelei Mihaela, soţia directorului de la Salubris, ea însăşi fostă angajată a Primăriei. Acum, toate apartamentele din bloc sunt închiriate. Unele dintre ele, la firme. Apartamentele au un preţ mediu estimat undeva la 40.000 de euro fiecare. Nu sunt foarte mari, dar, adunat, valoarea lor trece de 240.000 de euro pe piaţă, plus terenul. Zona este minunată. Cei care-l cunosc pe Cătălin Neculau spun că încasează chiria lunar, cu contract în regulă – dar pe numele soacrei – în contul său bancar. Undeva la peste 2.000 de euro. Toate contactele, pentru tot ce mişcă pe Vasile Lupu numărul 23, sunt ale sale şi ale soţiei.

 

Pe lângă blocul din Bucşinescu (foto mare), soţii Neculau mai au o casă la Dobrovăţ, un apartament pe strada Ciornei-Tătăraşi şi unul în Cluj-Napoca, achiziţionat recent

 

„Da, este al lui Cătălin Neculau”

REPORTER DE IAŞI a descoperit că, de fapt, toată clădirea este a lui, pentru că el însuşi a furnizat această informaţie. L-am sunat – are numărul dat în ziar la un anunţ de închiriere pentru două apartamente din bloc –, şi s-a trădat. „Îmi pare rău, nu mai am cele două apartamente, sunt deja închiriate. Am mai multe apartamente acolo, dar sunt date toate”, a spus Neculau la telefon, când încă nu ştia cu cine vorbeşte.

Sunat, ulterior, pentru acest articol, s-a eschivat mereu: „Altă întrebare!”. A spus că este proprietatea soacrei sale, nu a sa. De unde a avut soacra bani de un bloc? „Nu răspund la asta, este o întrebare personală, ea este un om privat”. Unde a lucrat de a avut bani de aşa ceva? Directorul adjunct Salubris nu a răspuns nici la asta.

Confirmarea că blocul aparţine, în realitate, soţilor Neculau, a venit şi de la vecini. „Da, este al lui Cătălin Neculau, fostul director de la Citadin”, a spus unul dintre ei, care a precizat că Elena Gurzum este, de fapt, o bătrână care nu are nici o legătură cu imobiliarele.

 

O mică-mare diferenţă

Semne de întrebare apar şi legat de creditul imens, de 218.000 de euro, declarat de Neculau în 2008 şi scadent în 2025, dar care, între timp, a fost achitat. Fostul director de la Citadin, actual director adjunct la Salubris, spune că nu-i treaba nimănui pentru că, din 2010, nu a mai fost persoană publică. „Am plătit creditul în această perioadă, nu interesează pe nimeni cum. Am plătit impozite pe firme an de an, am avut activitate, totul a fost la vedere. Am avut activitate pe expertiză contabilă ani de zile. Am avut ani cu 40.000 de euro profit net, cu impozitele plătite la zi”, spune Neculau.

Am verificat profiturile celor trei firme la care face referire Neculau: Amos Expert, Amos Expert Audit şi Soluţii Contabile SRL, în prezent toate radiate. E ca la Radio Erevan: profitul net înregistrat de acestea a fost de 40.000 de euro (147.000 de lei), dar în cinci ani: 2011-2016.

 

Apartamentul de fiţe din Cluj-Napoca

„New entry” în averea familiei lui Cătălin Neculau este un apartament de lux din Cluj-Napoca. Situat într-un bloc nou de pe strada Henri Barbusse, zona Mărăşti, apartamentul, cu garaj, are 62 mp. Anterior achiziţiei, preţul imobilului era de 98.000 de euro. Şi acesta a fost scos la închiriat. Există anunţuri în mediul online cu numerele de telefon ale soţilor Neculau, preţul cerut fiind de 500 euro pe lună.

Ca şi în cazul altor bunuri apărute în familie, nici în acest caz Neculau nu comentează. Este posibil ca banii să fi provenit din vânzarea, în acest an, a unui teren, cu 100.000 de euro. Cu toate acestea, tot în acest an, Neculau a scris că a deschis şi un cont de 37.104 euro. Şi aceştia or fi din vânzarea terenului? Ar însemna că directorul mai avea bani în conturi.

 

Cătălin Neculau, parcă şi el uimit de cât a adunat la viaţa lui

 

Unde-i vila din Bucium?

Familia Neculau deţine şi mai mult de un hectar de teren la Dobrovăţ, unde este ridicată şi o casă de 111 mp amprentă la sol. Terenul a fost achiziţionat în 2007. În aceeaşi perioadă, familia avea şi o vilă de 120 mp şi un teren de 1.000 mp pe stradela Bucium. Despre soarta acestei proprietăţi Neculau nu vrea să facă lumină. „Nu este treaba nimănui ce am făcut cu acea casă sau cu terenul de la Dobrovăţ”, spune directorul Salubris.

Declaraţia de avere a lui Cătălin Neculau mai cuprinde: un apartament pe strada Ciornei, cumpărat în 2001 şi un alt apartament, pe strada Oancea, moştenit de Felomela Neculau şi mama sa, Elena Gurzum, în 1991. Mai există şi un teren agricol de 2,7 hectare la Dumeşti, moştenit de Felomela Neculau. Soţii au două maşini din 2007 – ambele Renault. Nu au nici un credit, ci depozite: 7.641 lei, 300 de lire şi cei 37.104 euro amintiţi mai sus.

 

„Marele succes” în afaceri

Conform declaraţiei de avere semnate în acest an, veniturile totale ale familiei, în 2016, au fost de aproximativ 90.000, fără a se specifica moneda. La revenirea la Salubris, Neculau declara că se întoarce câteva zile în Anglia, să îşi încheie activitatea acolo. A condus, spunea el, o companie de consultanţă cu 100 de angajaţi, în Londra. Nu se regăsesc însă, în declaraţia de avere sume câştigate în această calitate, deși prezentarea cifrelor era obligatorie. Neculau nu vrea să lămurească valoarea câștigurilor din Anglia.

 

Felomela şi-a pus pe jar familia cu problemele penale

 

Felomela şi Cordunenii

Soţia lui Cătălin Neculau, Felomela Mihaela, a fost trimisă în judecată pentru fals în înscrisuri şi complicitate la înşelăciune, într-un dosar al Cordunenilor. Ea ar fi lucrat pe post de contabil la două firme apropiate clanului şi ar fi eliberat mai multe adeverinţe contabile pentru obţinerea unor credite bancare în valoare totală de 200.000 de lei. În ianuarie 2017, a fost achitată de judecătorii din prima instanţă, dar dosarul se află acum în apel.

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

8643 comments

 • Jimmie - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Who do you work for? https://www.nejshopik.cz/buy-roid-plus-d774.pdf#fertilizer buy roid plus CloudFlare CEO Matthew Prince was quoted by local media saying, "I don't know how big the 'pipes' of .cn are, but it is not necessarily correct to infer that the attacker in this case had a significant amount of technical sophistication or resources."
  https://www.erininysims.cz/obriens-pharmacy-ballston-spa-ny-caf4.pdf#studio obriens pharmacy magherafelt Cassidy falls into this web when he’s fired from Oldman’s firm, then brought back in by a corporate fixer (Embeth Davidtz) to spy on Ford’s company. The goal: obtain intel on a super-secret new device being developed that could change the world. Along the way, Hemsworth (best known as Katniss’ District 12 boyfriend in “The Hunger Games”) beds a pretty marketing exec (Amber Heard). The big dogs, though, are watching Cassidy’s every move.
  http://www.ultimate.cz/alli-diet-pills-on-sale-c3e7.pdf alli diet pills on sale He compares his progress to the New Testament apostles who traveled thousands of miles to spread the Christian doctrine. His steps, however, are made along dangerous motorways with speeding oncoming traffic during the days and nights.
  http://mec.npic.edu.kh/index.php/steelbody-deluxe-utility-bench-review-5953.pdf#pay steelbody deluxe utility bench review The Washington Post said the first lady, a few weeks after the meeting between Williams and the official, hosted a luncheon at the governor's mansion for the company's launch of a product, an event attended by the governor.
  https://www.okdom.sk/testosterone-enanthatecom-2fbc.pdf#colorful click-pharmacy.com However, stocks have since recovered on reassurances from the Fed that interest rate hikes are a long way off, and Friday's data was consistent with the view that economic growth will accelerate toward the end of the year.

  Report
 • Alexis - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  We've got a joint account https://www.mpu.sk/leflunomide-goodrx-8a46.pdf leflunomide goodrx
  The Scottish government said it was committed to bringing forward its own bill to implement the recommendations of Lord Cullen's Review of the Fatal Accident Inquiry Legislation "within the lifetime of this Parliament".
  http://www.zeebra-online.de/index.php/amiodarone-iv-rxlist-3528.pdf#dared amiodarone rxlist The financial holding company's investment managementbusiness named Louis de Montpellier the global head of itsofficial institutions group. De Montpellier joins from the Bankfor International Settlements in Switzerland.
  https://www.nejshopik.cz/cipralex-and-escitalopram-d774.pdf#engine escitalopram 20 mg tab teva The University of Leicester says its catalogue of feline DNA buttressed the prosecution case against David Hilder, who was convicted of manslaughter last month at a court in the English city of Winchester.
  https://www.demaster.cz/king-cobra-pills-india-c0a4.pdf#crawl king cobra pills cheap
  Running back hardly seemed like that position a few weeks ago, but that was before hard-running Andre Brown fractured his left leg in the preseason finale in New England. And that was before superstar-in-waiting Wilson’s debacle in Dallas, when he coughed the ball up twice, struggled to protect Eli Manning and got benched midway through the third quarter.
  https://www.hrani-rulety.cz/online-pharmacy-prescription-needed-e73a.pdf best cheap drugstore lip stain Army Maj. Gordon Campbell says the military still classifies 102 prisoners as being on hunger strike. The reason is because the military requires a period of sustained eating over several days before they will stop classifying someone as being on hunger strike.

  Report
 • Michelle - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Pleased to meet you https://www.okdom.sk/albertsons-pharmacy-eugene-coburg-2fbc.pdf albertsons pharmacy hours As the protagonist Vishwas Rao (Shahid Kapur) tells a character at the end of the film: I have done everything by now romanced with the heroine, danced with the item girl, fought with the villain, and helped the police. Santoshi certainly ticked all the boxes, and if he only knew where to stop, he might have ended up with more than an average film.
  http://www.sunabi.com/pillpack-company-address-7800.pdf#grease pillpack company address Though hackers tend to be anti-establishment by nature, theNSA and other intelligence agencies had made major inroads inrecent years in hiring some of the best and brightest, andpaying for information on software flaws that help them gainaccess to target computers and phones.
  https://www.zonaoptica.pt/misoprostol-uk-online-4b4a.pdf#star misoprostol uk online The study may also alter the view of what Stone Age farmers ate. As manure is rich in N15, the crops fertilised with manure, and those who ate the crops, also had high N15 enrichment, explained Dr Bogaard.
  http://www.robanoko.com/canada-pharmacy-24h-discount-code-b12b.pdf#crawled global care rx.com Yousfi said Marzouq was interrogated in the presence of his lawyer and subsequently "charged under the Law for Protecting the Community from Terrorist Acts, with inciting and advocating terrorism, and using his leadership position in a legally organized political society to incite crimes."
  https://www.mpu.sk/dhea-dosage-8a46.pdf dhea facts "Those decisions are 100 percent of the athletes and we have had no dialogue with them. I think for all our athletes, whatever nation they come from, we want to give them a pathway to success, education is a key part of it," she said.

  Report
 • Jarod - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I do some voluntary work http://mec.npic.edu.kh/index.php/slim-shakes-numerical-5953.pdf slim shakes numerical
  How many people have really managed to be successful in digital media? Everyone has tried and few have been successful. Justin is one of them. He is moving very fast, but this is the next logical step. It’s a serious gain for Bloomberg.
  http://alka-mzdy.cz/wwwmankind-manforce-65cb.pdf manforce ad video Relying on students to shoulder the costs may not be an option. The decline in state funding has already forced students to take on a larger share of their education costs. In 1990, according to the universitys website, the state funded 78% of the cost of education per UC student. Now that figure stands at 39%. Raising tuition, which is about $13,000 for California students and around $36,000 for those from out of state, would be deeply unpopular. Outgoing president Mark Yudof has raised tuition several times,nearly doubling it since he took the job in 2008.
  http://www.robanoko.com/custommedcomau-b12b.pdf#employed petpharm.com.au His suspected presence in the area prompted the Haldane Central School District to close Thursday. The Beacon City School District initiated a precautionary lockout in which no one is allowed to enter or exit.
  http://epscoindia.com/albuterol-buy-uk-1ab7.pdf where can i buy albuterol in the uk Kahn says some retirement experts are now saying 4 percent is too high, but Kitces has run the numbers, and the average withdrawal rate that has sustained retirees throughout history has been about 6.5 percent. "In other words, the safe withdrawal rate approach (of 4 percent) already cuts your lifetime spending by one-third specifically to defend against situations just like this," he said, referring to the current low-yield environment.
  https://www.okdom.sk/amoxicillin-rx-2fbc.pdf amoxicillin mg/kg dose Detroit, which has filed for the largest bankruptcy in U.S. history, chooses a new mayor in the next general election, on November 5. But billboards that the City of Detroit commissioned read that the election would take place on September 2.

  Report
 • Ernest - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Have you got a current driving licence? https://www.okdom.sk/durex-climax-control-reviews-2fbc.pdf#request climax control trojan condoms And King's image changed. He began an unpopular and unsuccessful attempt to desegregate urban ghettos in the North. He came out against the war, alienating allies in the White House and organized labor. Race riots from Los Angeles to Newark seemed to suggest King's non-violent tactics were passé.
  https://expand.disruptive.live/use-of-flomax-in-women-9787.pdf#footstep tamsulosin hydrochloride dosage House Democrats will journey to the White House later onWednesday, and House Republican leaders will make the visit onThursday as the search intensifies for a way to break theimpasse that has worried markets and sparked warnings about thepotential for economic havoc.
  https://www.unesco-ic.cz/publix-pharmacy-jobs-north-carolina-1179.pdf#inherit publix pharmacy intern application While the loss of a child is never easy, China's One Child Policy makes Ye and Wang's deaths particularly heartbreaking. For families who place all of their efforts on raising one child, they are often left with nothing and no means to start over.
  http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/pet-drugs-online-australia-ae41.pdf costco pharmacy order Zimmerman, who is being tried on charges of second degree murder, has maintained that he shot Martin after he was knocked down and beaten by Martin and the teenager went for Zimmerman's gun. After the shot was fired, Martin sat up and said, "You got me," Zimmerman told police and media.
  https://www.blacktheatresrnec.cz/fertility-blend-does-not-work-a0f5.pdf#variation what is fertility blend sp 1 Letterman made a reference to the long-term contract A-Rod has with the Yankees, which entitles him to giant sums that the Yankees agreed to pay before Rodriguez confessed in early 2009 to steroid use.

  Report
 • Percy - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  How many days will it take for the cheque to clear? http://www.zeebra-online.de/index.php/professional-nursing-and-medical-consultants-ltd-3528.pdf#deliver professional nursing and medical consultants inc Tokyo Electric Power Co, the operator of theFukushima station, hit by the March 2011 earthquake and tsunami,said that an observation well between the damaged reactor No. 2and the sea showed levels of radioactive caesium-134 were 90times higher on Monday than they had been the previous Friday.
  http://madisonminiwarehouses.com/gkpharmabdcom-d80a.pdf cosmeticmedicinehk.com The EU antitrust regulator is scheduled to decide on thedeal by July 22. The Commission's spokesman for competitionpolicy, Antoine Colombani, said: "This investigation is stillongoing, one cannot prejudge its outcome."
  https://www.kvetiny.com/where-to-buy-nioxin-in-canada-d50a.pdf#miss where to buy nioxin in canada In another case, one drug costs 100 times more than another. The expensive drug is proven to help treat a serious condition. The cheaper drug is not well tested, but many doctors use it because it seems to work. Here, people were asked how they'd feel if only the cheaper drug was available.
  https://www.demaster.cz/minoxidil-p-receptores-c0a4.pdf minoxidil bez recepty It hasn't produced much of a bounce for the company's shareprice. Since announcing the Merrill deal, Baer stock has gained28 percent, lagging the broader European index, whichhas risen nearly 35 percent. UBS, the world's largestprivate bank, has surged 82 percent in the same period, aided bya company restructuring.
  https://www.erininysims.cz/bonafide-provisions-caf4.pdf bonafide provisions amazon Companies that are considering postponing their IPOs areweighing such delays against having to wait for third-quarterearnings numbers because any second-quarter financials theydisclosed in regulatory filings expire within 135 days and theywould have to prepare new financials if a deal is pushed back.

  Report
 • Porfirio - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I've got a very weak signal http://www.zeebra-online.de/index.php/jobsbuckshealthcarenhsuk-3528.pdf buckshealthcare.nhs.uk After starting the session on a stronger footing, thepan-European FTSEurofirst 300 traded down 0.3 percent,after industrial production in the euro zone fell 1.5 percent inJuly, compared with a 0.1 percent increase expected byeconomists in a Reuters poll.
  http://www.sunabi.com/can-you-take-voltaren-and-ibuprofen-together-7800.pdf#estimate what is better for muscle pain tylenol or ibuprofen A statement issued by the OPCW and United Nations on Friday said the mission has made "good progress" verifying information submitted by Syria and that material destroyed so far included munitions and chemical weapons production equipment.
  http://www.techguy4u.in/acticin-kaufen-4cd3.pdf acticin kaufen
  The new rules stunned industry insiders who thought a less far-reaching compromise deal had been struck. “Something’s obviously gone wrong,” Dominique Lazanski, a former employee at Yahoo! and Apple, told the Daily Beast. “It’s very strange, they’ve been working on this deal for two years and then, between the negotiating table and Number 10, something changed.”
  http://www.ultimate.cz/bestll-viagra-sverige-c3e7.pdf viagra bonus pack "I thought it was a piece of paper or foil from a candy wrapper," Tana said. "Then, when I touched it, I thought it was a marble. I think God pointed me to it. I was about to sprint to join my family, and God told me to slow down and look. Then, I found the diamond!"
  https://www.blacktheatresrnec.cz/buy-clomid-nolvadex-australia-a0f5.pdf#ending clomid 50 mg price australia When they upgraded their systems to computers, the ladders became obsolete and the Mortensons got the idea to use them as a unique and cheap flooring. In fact, like the house itself, virtually every piece in the home has a story behind it, many of them relating to family members.

  Report
 • Bradford - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Thanks for calling http://www.techguy4u.in/restalex-pm-4cd3.pdf restalex pm reviews
  “It’s very common for pets to have this effect,” says Alice Sluckin. A recent Australian study found that introducing dogs to the homes of children on the autistic spectrum reduced their levels of cortisol, the fight-or-flight hormone. Several others have found that pets ease anxiety, improve social interaction and even boost the health of their owners.
  https://www.demaster.cz/cerotto-piroxicam-prezzo-c0a4.pdf piroxicam kosten John Barry, the vice president of the Southeast LouisianaFlood Protection Authority - East, a state agency, saidcompanies' drilling permits required them to perform remediationwork that in most cases was never carried out after diggingcanals to reach drilling platforms.
  http://alka-mzdy.cz/wwwenjoymedwaycouk-65cb.pdf#china enjoymedway.co.uk The 2.2-litre i-DTEC diesel is not compatible with Euro VI emissions regulations and this engine won’t be offered on the Tourer, even though the hatch gets it. As a result the model we tested was powered by the clean and punchy 118bhp 1.6 i-DTEC. It revs smoothly and gives good in-gear acceleration, too, but can get rather noisy. Still, it’s also very efficient and if the finished car can come close to matching the 78.5mpg of the five-door hatch, it’ll be one of the cleanest estates on the market.
  http://www.robanoko.com/lopressor-50-mg-equivalent-b12b.pdf#cups metoprolol 50 mg tablet Outlining his second measure, Obama said he would pursuewith Congress a reform of the secretive Foreign IntelligenceSurveillance Court, which considers requests from lawenforcement authorities to target an individual for intelligencegathering.
  https://www.okdom.sk/ignite-herbal-smoking-blend-2fbc.pdf herbal ignite australia
  Maybe because it’s been so long since the Giants have been so bad it’s hard to accept that this is just a really bad team. When they stumbled to the finish line last season, they were clearly sending up a distress signal that was ignored. Nobody saw this coming.

  Report
 • George - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Sorry, I'm busy at the moment https://www.zonaoptica.pt/mail-order-pharmacy-charleston-sc-4b4a.pdf#furthermore costco pharmacy prescription program Cabela's ability to seemingly know what its customers want at all times has helped the company become "central to their lifestyle," said Mark Mulholland, manager of the $630 million Matthew 25 fund. Mulholland began buying shares at around $6 per share in late 2008 - giving him an approximately 1,000 percent return since - and has added to his position in the last 30 days, in anticipation that the company's share price will continue to see percentage growth in the mid-teens for the next several years. The company makes up the second-largest position in his fund, behind Apple Inc.
  http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/petts-wood-pharmacy-br5-1dq-ae41.pdf petts wood pharmacy repeat prescriptions WASHINGTON — The government shutdown "seriously damages" national security and gives foreign governments a field day to recruit U.S. intelligence employees, the director of national intelligence warned Wednesday.
  https://www.jolana.cz/yup-brands-promo-code-0262.pdf#tablets yup brands bup protein bars
  ** Spanish property and construction group SacyrVallehermoso SA said on Monday its property businessTesta Inmuebles had sold an office block in Paris to a Frenchfund in a deal worth 450 million euros ($578.90 million) to cutdebt.
  https://expand.disruptive.live/ridge-ascot-medical-centre-ascot-wa-9787.pdf#wrist ridge ascot medical centre ascot wa
  The outstanding $1.3 billion of its $1.9 billion loan takenfrom CIC in 2009 will be swapped for 42 percent of BumiResources' 87 percent holding in its Bumi Resources Mineral subsidiary, plus stakes in Kaltim Prima Coal -Indonesia's biggest coalmine - and other assets, as well as upto $150 million in new shares in Bumi Resources, the Indonesiangroup said.
  https://www.tri-pruhy.cz/estrabismomedbr-e829.pdf healthybrainq96.com Rising gasoline prices drove a 0.5 percent increase in U.S. consumer prices in June, data showed on Wednesday, but core inflation rose just 0.2 percent for the month and 1.6 percent over a year, the smallest increase in two years.

  Report
 • Glenn - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I'm not working at the moment http://www.ultimate.cz/musclepharm-combat-crunch-bars-flavors-c3e7.pdf musclepharm combat crunch bar chocolate peanut butter cup BEIJING/HONG KONG - China reiterated its opposition on Thursday to a European Union plan to limit airline carbon dioxide emissions and called for talks to resolve the issue a day after its major airlines refused to pay any carbon costs under the new law.
  http://www.sunabi.com/fit-yummy-mummy-28-day-challenge-7800.pdf#divine fit yummy mummy complaints Murdoch, who controls and is chairman of both companies, last summer announced his plans to separate his empire, bowing to some large shareholders who had long called for News Corp to shed its slower-growth newspaper assets.
  http://www.sunabi.com/price-compare-viagra-cialis-levitra-7800.pdf#mischievous cialis viagra levitra for sale Today, Slovenian central bank governor Bostjan Jazbec is expected to address that head on at a business conference. He has already said outside help may be needed if the country’s borrowing costs don’t fall but the prime minister says not, as did Jeroen Djisselbloem, the Dutch finance minister who chairs the Eurogroup of euro zone finance ministers, after talks in Ljubljana yesterday.
  https://www.demaster.cz/pharmacie-rapidenet-avis-c0a4.pdf pharmacie-rapide.net avis
  Fellow Spanish bank BBVA had about $1.4 billionworth of securities issued by states and political subdivisionsin the United States as of March 31. A spokesman said a"significant portion" of the holdings were muni bonds but couldnot say exactly how much or what the other holdings were.
  https://www.hcnv.cz/arctic-zero-calories-2015-3a66.pdf arctic zero pint flavors Over a sentimental score, a narrators voice could be heard summarizing the importance of the agencys credit ratings and how S&Ps research is in-depth and the result of exhaustive internal study.

  Report

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top