Joi, 17 01 2019
Tânăr român bătut cu o cruzime ieșită din comun de doi indivizi, în Marea Britanie. Poliția crede că agresorii sunt tot români (VIDEO)

Tânăr român bătut cu o cruzime ieșită din comun de doi indivizi, în Marea Britanie. Poliția crede că agresorii sunt tot români (VIDEO)

Scene de o cruzime înfiorătoare au fost făcute publice pe Facebook de poliţiştii englezi.

 

În imagini se vede cum un român este bătut crunt de doi indivizi, posibil tot români, care îl lovesc cu picioarele şi cu o rangă.

 

Scenele s-au derulat săptămâna trecută în Luton, un oraş din Marea Britanie, unde locuieşte victima. Poliţiştii din Marea Britanie îi caută acum pe cei doi bătăuşi.

 

 

Înregistrările publicate pe reţeaua de socializare îi arată pe doi indivizi care, pe rând, lovesc un tânăr întins la pământ, cu picioarele şi cu o rangă.

 

Întins pe jos, bărbatul este lovit cu bestialitate, în vreme ce alţi trecători filmează momentul.

 

Tânărul lovit este un român în vârstă de 20 de ani care locuieşte cu familia în Luton, Marea Britanie. Rudele spun că împreună cu un prieten ar fi intrat într-o altercaţie cu cei doi indivizi, într-un magazin.

 

Adela Sigmerian, vara victimei: “Ei au intrat în magazin şi au cumpărat ceva. I-am întrebat aţi avut ceva cu ei? Şi ei au zis că nu. Şi ceilalţi au început să spună că voi sunteţi şmecheri? Şi apoi copiii au ieşit şi bărbaţii după ei. Şi unul dintre ei i-a dat o sticlă în cap la cel mare. Şi când l-au văzut acolo jos lat, da-i cu ranga ”

 

Părinţii victimei au depus o plângere la poliţie şi aşteapta că cei doi indivizi să fie prinşi. Între timp, anchetatorii au făcut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere, sperând că îi vor prinde pe agresori.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Januarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top