Sambata, 16 02 2019
Bătăușul care l-a desfigurat pe medicul anestezist Daniel Rusu a fost trimis în judecată după mai bine de doi ani de la comiterea faptei

Bătăușul care l-a desfigurat pe medicul anestezist Daniel Rusu a fost trimis în judecată după mai bine de doi ani de la comiterea faptei

A fost trimis în judecată agresorul care l-a desfigurat pe medicul anestezist Daniel Rusu, după ce l-a luat la bătaie din senin, pe acesta din urmă. Incidentul s-a produs pe 19 august 2015, ziua în amiaza mare, în fața Universității „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași.

 

Ancheta în cazul medicului anestezist de la Institutul Regional de Oncologie Iaşi, care a fost lovit cu bestialitate de boxerul Iulian Cosmei în staţia de tramvai de la Universitatea „Alexandru  Ioan Cuza”, a zăcut la Secția 2 Poliție mai bine de doi ani.

„Cercetările pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe au durat mai bine de doi ani și jumătate, însă am reușit să obțin punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva făptuitorului. În acest caz, am acordat asistență juridică pro bono”, a declarat Sandra Grădinaru, avocata medicului anstezist. 

„Este o soluție corectă a procurorilor care au întocmit rechizitoriul în acest caz, mai ales pentru că incidentul s-a petrecut la o oră de vârf, în miezul zilei, victima fiind un cadru medical de la Institutul de Oncologie, care nu a greșit cu nimic în acel moment”, a mai spus avocata.

Daniel Rusu a fost atacat din senin, după ce agresorul, Iulian Cosmei, care voia să intre cu mașina în parcarea din fața universității, a făcut o criză de nervi.

Acesta din urmă încerca să se strecoare printre oamenii din stația de autobuz, însă medicul vorbea la telefon și nu a auzit sunetul claxonului. Atunci, bărbatul a coborât iritat din mașină și a început să îi împartă pumni victimei, până când a lăsat-o aproape inconștientă la pământ.

Daniel Rusu a avut nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale și trei intervenții chirurgicale.

Medicul anestezist a fost diagnosticat, printre altele, cu fractură cominutivă perete anterior și lateral sinus maxilar drept, fractură orbită dreaptă și arcadă zigomatică dreaptă.

Citeste si...
Nota
(2 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top