Foto: Ziua Constanța Foto: Ziua Constanța

Procuror care a trimis la închisoare grei ai PSD, anchetat de secţia Adinei Florea

Şeful DNA Constanţa, Andrei Bodean, procuror care a instrumentat dosare în baza cărora grei ai PSD, precum Nicuşor Constantinescu şi Radu Mazăre, au ajuns după gratii, este cercetat de celebra secţie pentru investigarea magistraţilor. Potrivit G4Media, Bodean este chemat la audieri luni, la ora 13:00, la sediul Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), având calitatea de suspect.

Conform declaraţiilor făcute de procurorul constănţean pentru G4Media, cel mai probabil este vorba de un dosar deschis în urma plângerii avocatului Sorin Calaigii, trimis în judecată de şeful DNA Constanţa şi condamnat atât de Curtea de Apel Bucureşti, cât şi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), la închisoare cu executare. Avocatul a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare pentru trafic de influenţă.

„Am fost citat la Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie luni, la ora 13:00. Am calitate de suspect într-un dosar deschis în urma unei plângeri făcute de avocatul Sorin Calaigii, unul dintre inculpaţii pe care i-am trimis în judecată şi care a fost condamnat la închisoare cu executare în ambele instanţe”, a explicat Bodean pentru sursa citată.

Şeful DNA Constanţa a mai precizat că ÎCCJ a mai judecat o dată speţa în care Calaigii îl acuza că ar fi falsificat înregistrări şi ar fi instrumentat ilegal probe din dosar. Judecătorii au respins atunci cererea avocatului şi au decis că dosarul a fost instrumentat conform legii.

 

Sursa: G4Media


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top