Sfidare: Doina Gradea refuză și în fața parlamentarilor să explice prezența lui Liviu Dragnea la emisiunile TVR în timpul campaniei electorale

Sfidare: Doina Gradea refuză și în fața parlamentarilor să explice prezența lui Liviu Dragnea la emisiunile TVR în timpul campaniei electorale

Chemată la Comisia pentru cultură din Camera Deputaţilor, şefa TVR Doina Gradea a refuzat, miercuri, să răspundă la întrebările ce i-au fost adresate în legătură cu prezenţa fostului lider PSD Liviu Dragnea la postul de televiziune public în timpul campaniei electorale.

Cum membrii PSD din Comisie nu s-au prezentat, Doina Gradea a argumentat că ceea ce a primit nu era o „invitaţie la audiere”, ci la „lucrările şedinţei comisiei”, lucrări care pot avea loc doar în prezenţa unui cvorum.

„V-am trimis întrebările la care am răspuns, doar vreau să respect legislaţia din România. [...] Această şedinţă se transformă într-o audiere, această invitaţie. Cu tot respectul pentru colegii dumneavoastră deputaţi care sunt membri ai comisiei, sunt cinci membri prezenţi. Cum se poate transforma într-o audiere când sunt doar cinci dintr-un număr mult mai mare”, s-a justificat şefa TVR.

Preşedintele Comisiei, Gigel Ştirbu, i-a replicat explicând că „se poate întruni comisia de câte ori doreşte, cu un număr de 5, 10, 16 membri şi poate să discute diverse teme fără a lua decizii”, iar cvorumul este necesar în momentul în care se iau decizii.

Doina Gradea a afirmat că nu refuză să răspundă la întrebările ce i se pun, dar că va răspunde în scris, „negru pe alb".

În final, Gigel Ştirbu a asigurat-o pe şefa TVR că va trebui să dea socoteală pentru atitudinea sfidătoare de care dă dovadă şi a concluzionat, adresându-i-se acesteia: „Aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată în 30 de ani de democraţie. Sunteţi părtaşă la tot ce se întâmplă rău în acea instituţie”.

 

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top