fbpx
 
Reconstituirea crimelor de la Caracal, pe malul Dunării: acolo a fost aruncat trupul uneia dintre victime

Reconstituirea crimelor de la Caracal, pe malul Dunării: acolo a fost aruncat trupul uneia dintre victime


Anchetatorii au început reconstituirea în cazul crimelor de la Caracal. Gheorghe Dincă urma să se întoarcă în casa în care a ucis-o pe Alexandra după ce fata sunase la 112, dar au decis să meargă pe malul Dunării, unde ar fi aruncat trupul unei victime. Între timp, locuința sa este păzită de jandarmi, ca loc în care încă se desfășoară o anchetă, dar și pentru a-i ține la distanță pe oamenii revoltați, care s-au strâns în fața porții în ultimele zile.

Anchetatorii au ajuns la Corabia, de unde au pornit pe malul Dunării. Acolo, Dincă ar fi aruncat trupul Luizei, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie.

Surse din anchetă spun că Luiza a fost ucisă în aceeaşi zi în care a fost răpită. Între timp, sunt lumânări și flori la poarta criminalului de la Caracal. Rudele celor două victime și localnicii au mers și astăzi la casa lui Gheorghe Dincă pentru a le plânge pe Alexandra și Luiza, cele două fete violate și ucise cu bestialitate.

Duminică, Gheorghe Dincă le-a povestit procurorilor, timp de 7 ore, cum le-a ucis pe cele două fete, Alexandra și Luiza.

Gheorghe Dincă, arestat și anchetat pentru răpire, a fost acuzat și pentru omor calificat. Probele arată că a ucis-o și incinerat-o pe Alexandra chiar în curtea casei sale. Bărbatul a recunoscut, la audieri ca a omorât-o pe fată imediat ce și-a dat seama că aceasta sunase după ajutor.

Bărbatului de 66 de ani a recunoscut cele două crime după ce, duminică dimineață, legiștii au confirmat suspiciunea anchetatorilor, după primele rezultate ADN: oasele găsite în curtea lui sunt de om.

De asemenea, hainele, bijuteriile și firele de păr descoperite în mașina și casa suspectului sunt ale Alexandrei.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că a fost sechestrată și violată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

În luna aprilie a acestui an, Luiza Mihaela Melencu, tot din județul Dolj, a dispărut în condiții similare: a luat o mașină la ocazie. După ce a apărut cazul Alexandrei, au început bănuielile că ea a fost o altă victimă a lui Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: