fbpx
 

Pedeapsă „aspră” pentru un gorjean condamnat pentru trafic de droguri: pus să tundă iarba din fața primăriei


Un bărbat din Gorj acuzat că făcea trafic de cannabis a fost condamnat la 2 ani şi două luni de închisoare cu suspendare și la 80 de zile de muncă în folosul comunităţii, la Primăria Târgu-Jiu. Acesta se va ocupa de întreținerea spațiilor verzi.

Magistraţii Tribunalului Gorj l-au condamnat, marți seara, la doi ani și două luni de închisoare cu suspendare pe bărbatul judecat pentru trafic de droguri.

Totodată, judecătorii îl obligă pe acesta să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii, timp de 80 de zile, la Primăria Târgu-Jiu, județul Gorj, unde să asigure întreţinerea spaţiilor verzi, relatează Mediafax.

„Contopește pedepsele aplicate inculpatului în pedeapsa cea mai grea, urmând ca acesta să execute în final pedeapsa de 2 ani și 2 luni închisoare. (...) Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 2 ani și 2 luni închisoare și stabilește termen de supraveghere de 3 ani. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile la Primăria Târgu-Jiu, județul Gorj, constând în întreţinere spaţii verzi”, au stabilit judecătorii.

Potrivit sentinței, dacă pe parcursul termenului de supraveghere bărbatul nu va respecta măsurile impuse, instanţa va revoca suspendarea şi va dispune executarea pedepsei.

Sentinţa pronunţată de Tribunalul Gorj poate fi contestată cu apel. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru trafic de cannabis.

 

Sursa: Mediafax

 


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30