fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 16 Decembrie 2016

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa ca a avut o intalnire „informala” cu Tariceanu. „Votul popular de la aceste alegeri nu a desemnat niciun partid cu majoritate absoluta”, a declarat Iohannis.


Publicat in Presedintie

Liviu Dragnea si PSD au sustinut insistent ca Guvernul Ciolos nu a avut nicio realizare notabila. Prin intermediul televiziunilor prietene si a unei propagande sufocante, Dragnea a incercat sa lipeasca de Guvernul Ciolos eticheta „guvernul zero”. Insa realitatea este cu totul alta.


Publicat in Parlament

Sora mai mica a Nicoletei Luciu a incins atmosfera pe internet, acolo unde a postat o fotografie in care isi expune formele voluptuoase.


Publicat in Media

Cei care iubesc adrenalina pot vizita Parcul Utah, unde pot găsi un coaster impresionant, pe care puțini vor avea curajul să-l încerce.


Publicat in Media

O familie care a vizitat o grădină zoologică din Georgia şi-a îmbrăcat copilul de 11 luni într-un costum de leu.


Publicat in Media
O femeie din Liverpool, s-a dezbrăcat complet în mijlocul orașului, în semn de protest față de masacrul anual al animalelor. Ea s-a așezat pe o farfurie, goală, având ca rol carnea pe care o mănâncă de Crăciun, potrivit Daily Mail.

Publicat in Media
Ministerul de Externe de la Kremlin a anunţat vineri seara că este treaba comisiei ruso-române de istorici să caute tezaurul României, care a fost trimis în urmă cu o sută de ani în Rusia pentru a fi salvat de trupele inamice din Germania, Austro-Ungaria şi Bulgaria. Declaraţia vine după ce guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a amintit miercuri, la Iași că nu s-a întors încă aurul trimis pentru „păstrare, nu confiscare” în Rusia, la aniversarea a 100 de ani de la plecarea primului vagon spre Sankt Petesburg, transmite TASS, citată de News.ro.

 

În timpul primului război mondial, autorităţile de la Iaşi au decis să trimită pentru păstrare rezerva de aur a Băncii Naţionale, dar şi alte bijuterii, colecţii de artă, arhive şi obiecte de cult, care reprezentau tezaurul României, în Imperiul Rusiei. Cele două state au semnat în acel moment un tratat pentru a asigura întoarcerea tezaurului după război, însă asta nu s-a întâmplat în ultimul veac.

 


Publicat in Guvern
Naționala feminină de handbal a României a încheiat pe locul 5 la Campionatul European - EURO 2016 - din Suedia, după ce a învins Germania cu scorul de 23-22 (11-11), vineri, la Goteborg, într-un meci de clasament, grație unui gol marcat în ultima secundă de Cristina Zamfir, cu prețul unei accidentări.

 

România a învins dramatic Germania (23-22), cu un gol înscris în ultima secundă a meciului.

 


Publicat in Alte Sporturi
Un raport făcut de Curtea de Conturi arată că avem 8.000 de români care primesc de la stat venitul minim garantat, însă ei sunt apţi de muncă. Raportul mai arată că aceștia fie nu au vrut să muncească, fie nu au știut și nici nu au fost consiliați de autoritățile competente.

 

„Circa 4% din numărul de persoane beneficiare de venit minim garantat ar fi putut ocupa unul din aceste locuri de muncă pentru muncitori necalificați, având în vedere nivelul redus de pregătire profesională a acestei categorii de beneficiari", se arată într-un audit al Curţii de Conturi citat de jurnaliştii de la Economica.net.

 


Publicat in Joburi
Un ieșean din cartierul Nicolina 2 a apelat disperat, în această dimineață, numărul unic de urgență 112 după ce și-a găsit soția fără suflare în cadă.

 

La fața locului a intervenit un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Iași, care nu a putut face altceva decât să constate decesul femeii.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 4