fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 21 Decembrie 2016

Preşedintele filialei teritoriale Botoşani a Partidului Naţional Liberal, Cătălin Flutur, şi-a anunţat, astăzi, demisia din funcţie.

 


Publicat in Moldova
Scene incredibile în această după amiază în trenul Iași-Tecuci. Sute de călători care se întorceau acasă au rămas blocați în câmp, reușind să ajungă acasă abia după o călătorie de cinci ore, călătorie ce se parcurge în mod normal într-o oră și 40 minute cu trenul Regio, scrie Vremea Nouă.

Publicat in Moldova
Un panda de la Grădina Zoologică din Toronto, Canada, a fost filmat în timp ce se juca cu noul său prieten: un om de zăpadă.

 


Publicat in Media
Suspectul atentatului din Berlin a fost identificat în persoana tunisianului Anis Amri, în vârstă de 24 de ani, a anunţat miercuri parchetul german, citat de AFP. Anis Amri are 1,78 m şi circa 75 de kilograme.

 

„Poate fi periculos şi înarmat", se mai arăta în comunicatul parchetului, care oferă o recompensă de 100.000 de euro.

 


Publicat in Panorama
Phelan Moonsong, un bărbat din statul american Maine, preot într-un cult păgân, a devenit celebru în întreaga lume după ce a câştigat în instanţă dreptul de a purta coarne de capră în fotografia pentru permisul auto, informează Daily Mail.

 


Publicat in Media
Un inginer silvic şi un pădurar de la Ocolul Silvic Vatra Dornei, administratorul de la SC Green Forest SRL şi doi muncitori necalificaţi de la această firmă, precum şi un alt individ au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru tăieri ilegale de arbori şi furt de arbori. Aceştia sunt acuzaţi că au pus la cale o schemă prin care au reuşit să producă o pagubă de circa un milion de euro.

 


Publicat in Moldova
Un bărbat de 41 de ani a fost împuşcat miercuri, 21 decembrie, pe un fond de vânătoare din judeţul Vaslui, în timpul unei partide de vânătoare de mistreţi.

 


Publicat in Moldova
Liviu Dragnea a fost ales președinte al Camerei Deputaților, cu 216 voturi „pentru” și 101 „împotrivă”. Liderul PSD nu a avut rivali, celelalte partide nefăcând propuneri pentru această funcție.

 


Publicat in Parlament
Călin Popescu Tăriceanu a fost reales în funcţia de preşedinte al Senatului, el fiind propunerea PSD şi ALDE şi singura nominalizare a partidelor pentru această funcţie. Acesta a primit în plen 87 de voturi pentru și 40 împotrivă.

Publicat in Parlament
Miercuri, 21 Decembrie 2016 17:46

A dispărut Ghiță! Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiță este căutat de polițiști la această oră întrucât, în prima zi în care nu mai este parlamentar, fostul deputat a dispărut, neprezentându-se la Parchet în baza citației anchetatorilor.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2016 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31