fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 27 Ianuarie 2017

Liviu Dragnea anunță dezvăluiri. Liderul PSD a anunțat, vineri, seara, la Parlament, că săptămâna viitoare va începe să vorbească și el despre adevărații penali din România, pentru că s-a săturat să se arate numai la PSD și la ALDE atunci când se vorbește despre penali.

Publicat in Parlament
Mai multe site-uri de presă din Republica Moldova protestează într-un mod inedit, după ce un fost comisar al municipiului Chișinău a cerut să fie pusă sub acuzare o ziaristă de investigație. Astfel, pe mai multe site-uri de știri sunt publicate articole depersonalizate, în care personajele publice apar în fotografii cu chipurile acoperite cu o bandă neagră, iar în texte, numele oficialilor sunt înlocuite cu literele „X” sau „Y”.

 

Gestul face parte dintr-o campanie inițiată împotriva interpretării abuzive și eronate a Legii privind protecția datelor cu caracter personal.

 


Publicat in Moldova
Bătaia iscată ieri, între doi funcționari ai Primăriei Iași are urmări destul de serioase. Victima, Gabriel Ghergheșanu, căreia i s-au recomandat 9 zile de îngrijiri medicale, a anunțat că a făcut plângere penală împotriva colegului său, Valentin Mocanu.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Bătaia iscată ieri, între doi funcționari ai Primăriei Iași are urmări destul de serioase. Victima, Gabriel Ghergheșanu, căreia i s-au recomandat 9 zile de îngrijiri medicale, a anunțat că a făcut plângere penală împotriva colegului său, Valentin Mocanu.

Publicat in Justitie
Premierul Sorin Grindeanu a anunţat că proiectul bugetului pentru 2017 va fi adoptat de Guvern abia după şedinţa CSAT. Preşedintele Klaus Iohannis a convocat o reuniune de urgenţă pentru marţi, 31 ianuarie, la ora 12:30. CSAT trebuie să avizeze propunerile bugetare pentru instituţiile din domeniul securităţii naţionale.

 

Programată pentru ora 13:00, şedinţa de Guvern a început cu aproape 4 ore şi jumătate întârziere. Conform programului anunţat, Executivul urma să adopte proiectul de buget, pentru ca acesta să ajungă în Parlament în această seară. Liviu Dragnea a prezentat, joi, un program care începea vineri seară, cu trimiterea bugetului în comisiile de specialitate, şi urma să se încheie peste o săptămână, pe 3 februarie, cu votul final.

 


Publicat in Guvern
Un grup de patru tineri specializați în spargerea de locuințe și mașini a fost identificată de polițiștii ieșeni. Din dintre infractori au fost reținuți de oamenii legii

 


Publicat in Justitie
Consiliul Judeţean Iaşi a organizat procedură de achiziție directă de servicii de proiectare necesare pentru realizarea documentațiilor tehnico-economice constând în studiu de fezabilitate, studii de teren cât și documentații pentru obținerea avizelor, acordurilor și autorizațiilor solicitate prin certificatul de urbanism 220/06.12.2016 în vederea realizării parcului industrial „Iași Industrial Park”.

 


Publicat in Administratie Locala
Legitimațiile de călătorie gratuită pe mijloacele de transport în comun, eliberate de Primăria Municipiului Iași, prin Direcția de Asistență Comunitară, rămân valabile până la emiterea altora noi.

Publicat in Administratie Locala
La data de 26 ianuarie a.c., polițiștii Secţiei 3 Poliţie Iași au fost sesizați de către un bărbat, de 76 ani din mun. Iaşi, cu privire la faptul că în ziua de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 15:30, a fost apelat telefonic de către o persoană necunoscută, care s-a prezentat ca fiind procuror şi care i-a adus la cunoştinţă faptul că, fiica sa a provocat un accident rutier cu victime.

Publicat in Justitie
Aproximativ 80 de grefieri din Iași au protestat în această după amiază, în stradă. Ei și-au exprimat nemulțumirea privind condițiile grele de muncă.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31