fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 12 Octombrie 2017

Comitetul Executiv al PSD urmează să-i dea un răspuns premierului Mihai Tudose, care cere schimbarea unor miniştri. Trei miniştri şi-au dat deja demisia. După o ședință de circa opt ore, social-democrații au acceptat ca Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc să demisioneze, după ce anterior au respins demisiile.

 


Publicat in Parlament
Mii de pelerini şi numeroşi clerici au luat parte, joi seara, la pelerinajul „Calea Sfinţilor”.

Publicat in Social
Actorul american Ben Affleck este acuzat de o machieuză că ar fi agresat-o la o petrecere dedicată Globurilor de Aur în 2014, relatează The Independent.

 


Publicat in Vedete
Ministrul Mihai Fifor l-a demis, joi, pe șeful Statului Major al Forţelor Aeriene, Laurian Anastasof. În locul acestuia a fost împuternicit Viorel Pană, transmite Ministerul Apărării.

 


Publicat in Guvern
Caz halucinant povestit de un medic ginecolog din Caransebeş. O fată de 16 ani, care a devenit mamă zilele trecute, are la activ 10 avorturi.

 

Minora a devenit mamă zilele trecute, iar potrivit medicului care a ajutat-o să aducă un copil pe lume, ea şi-a început viaţa sexuală la numai 10 ani.

 


Publicat in Social
Meteorologii anunţă că vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale în cea mai mare parte a țării. Săptămâna viitoare, temperaturile sunt mai mari decât ar trebui să fie în mod normal la această dată, în cea mai mare parte a țării.

 

În țară, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul și centrul țării, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 2 și 12 grade. În zonele joase de relief, în special din sud și sud-est, spre dimineață vor fi condiții de ceață.

 


Publicat in Vremea
Olga Tudorache este internată în stare gravă, la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias. Actrița a fost mutată joi la Terapie Intensivă, după ce starea ei de sănătate s-a agravat.

 


Publicat in Vedete
Printre zecile de mii de pelerini sosiți în aceste zile la Iași s-a aflat şi o femeie din Botoșani care şi-a botezat fetiţă Parascheva pentru că micuţa a venit pe lume după ce Sfânta i s-a arătat în vis.

 


Publicat in Social
Un băiat în vârstă de 11 ani a fost găsit spânzurat, cu şireturile, de tocul unei uşi, în Centrul de Plasament din localitatea Zăgujeni din judeţul Caraş- Severin. Poliţiştii au deschis dosar penal, relatează News.ro.

 

Copilul a fost găsit spânzurat în centrul de plasament pe 10 octombrie, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, Cecilia Dăneţ.

 


Publicat in Social
Şeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat joi că partidul pe care îl conduce menţine sprijinul politic pentru ministrul Viorel Ilie, după ce premierul Mihai Tudose a vorbit despre necesitatea remanierii miniştrilor cu „probleme penale". „DNA-ul şi-a pierdut credibilitatea. (...) Nu putem accepta ca DNA-ul să facă Guvernul României", a adăugat Tăriceanu.

Publicat in Parlament
Pagina 1 din 4