fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 10 Mai 2017

Bani, bijuterii, chiar şi prăjituri contra unei pungi de sânge. Se întâmpla la Centrul de transfuzii din Craiova, iar detaliile au ieşit la iveală în cazul a doi angajaţi trimişi în judecată. Dramatic este că un bărbat ar fi murit după ce a aşteptat o săptămână, în zadar, sângele cerut de medicii de la oncologie.

 

Primele sesizări despre reţeaua de trafic de sânge de la Centrul de Transfuzii Craiova au ajuns la procurorii craioveni în 2015.

 


Publicat in Justitie
Zece deţinuţi din Penitenciarul Galaţi au fost trimişi în judecată, fiind acuzaţi că au înşelat prin metoda „Accidentul" 15 persoane din Ploieşti şi Câmpina, provocând un prejudiciu de aproximativ 71.600 de lei, scrie News.ro. Deţinuţii şi-au procurat telefoanele şi cartele preplătite de la membri de familie sau apropiaţi, „persoane care în diferite moduri sunt angrenate în activitatea infracţională, prin acordarea de ajutor material sau moral".

 

Procurori de la Parchetul Judecătoriei Ploieşti au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a zece persoane - două în arest preventiv şi opt sub control judiciar -, pentru înşelăciune şi complicitate la înşelăciune.

 


Publicat in Moldova
Consilierii județeni au aprobat astăzi în ședința extraordinară a plenului transferul sumelor alocate pentru lucrările de consolidare a drumului de la Voinești din Programul de lucrări drumuri și poduri pentru anul 2017 – reparații curente în Programul de investiții pentru acest an.

 


Publicat in Administratie Locala
Vladimir Putin a declarat, miercuri, că „nu are nimic de-a face" cu concedierea șefului FBI, în plin scandal legat de relațiile echipei lui Donald Trump cu Rusia.

 


Publicat in Panorama
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia că autoritățile italiene au dispus reintroducerea controlului la frontiere, în perioada 10 - 30 mai 2017, ca parte a măsurilor de securitate instituite cu ocazia desfășurării reuniunilor în format G7 de la Bari (11 - 13 mai 2017) și Taormina (26 - 27 mai 2017).

 


Publicat in Panorama
Autorităţile germane declară că un al doilea soldat a fost arestat pe baza suspiciunii de implicare într-un complot al extremei drepte de a asasina politicieni şi de a învinui solicitanţi de azil pentru aceste crime.

 


Publicat in Panorama
În România sunt, în prezent, 18.863.690 de cetăţeni cu drept de vot sunt înscrişi în Registrul electoral, cu 2.780 mai puţini faţă de 10 aprilie, potrivit unui comunicat al Autorităţii Electorale Permanente (AEP).

 


Publicat in Social
Copila de opt ani suferă de o formă de autism şi, potrivit Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, a fost supusă unor umilinţe grave şi izolată de restul clasei din cauza acestui sindrom.

 


Publicat in Moldova
O adolescentă din Dâmboviţa a fost împuşcată, miercuri, de fostul iubit. Fata a ajuns la spital cu o rană în mână, dar din fericire nu este în pericol.

 


Publicat in Social
În încercarea de a-i împiedica pe pietoni să traverseze pe roşu, autorităţile din oraşul chinez Wuhan au instalat porţi de siguranţă într-o intersecţie aglomerată.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Mai 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31