fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 09 Mai 2017

Compania Autoliv, liderul mondial din domeniul sistemelor de siguranță auto, și-a marcat oficial venirea în Iași, printr-o întâlnire cu autoritățile locale. 

 

Subsidirara din România a grupului suedez Autoliv a fost reprezentată la întâlnire de Ionel Fierbințeanu – Country Manager, Cătălin Tanasa – Engineering Manager al diviziei de electronice și Marius Jude – Site Manager Autoliv Iași.

Amfitrionul întâlnirii a fost Marius Alexa, reprezentant al inițiativei ”Invest in Iași”, care a subliniat importanța deciziei Autoliv de a intra pe piața muncii din Iași.

 


Publicat in Companii
Avionul spaţial al NASA, X-37B, a aterizat la Kennedy Space Center duminică, încheind o misiune pe cât de lungă pe atât de secretă, de peste 700 de zile pe orbită.

 

Ştirea a făcut prima pagină a ziarelor, alături de victoria în alegeri a poster-boy-ului familiei Rothschild, Emmanuel Macron.

 


Publicat in Panorama
Criza politică stârnită din senin în Coreea de Sud imediat după anunţarea amplasării sistemului de rachete THAAD - care a avut drept rezultat debarcarea preşedintelui conservator pro american Park Geun-hye - pare că s-a încheiat marţi, odată cu victoria în alegeri a candidatului liberal Moon Jae-in.

 

Conform sondajelor exit-poll se estimează că Moon va obţine 41,4% din voturi. Liberalul, care susţine o abordare mai prietenoasă faţă de regimul comunist din Nord, este urmat de Hong Joon-pyo, aparţinând dreptei - Partidul Libertăţii - creditat cu obţinerea a 23,3%. Cel de-al treilea candidat, Ahn Cheol-soo, din partea Partidului Popular, va lua, conform sondajelor, numai 21,8%.

 


Publicat in Panorama
Poliţiştii doljeni fac cercetări după ce doi bătrâni din localitatea Dobreşti au fost înmormântaţi, în timpul nopţii, la ordinul primarului comunei, într-o groapă comună, fără slujbă religioasă şi înveliţi în celofan, scrie News.ro.

 

Cadavrele celor doi bătrâni au fost descoperite în stare avansată de putrefacţie, poliţiştii căutând indicii pentru a stabili dacă este vorba despre profanare de cadavre sau morminte.

 


Publicat in Social
Cu o majoritate zdrobitoare, deputaţii s-au pronunţat în favoarea organizării referendumului în urma căruia cetăţenii să decidă dacă vor redefinirea familiei în Constituţie sau nu.

 

Cu 232 de voturi „pentru”, 22 „împotrivă” şi 13 abţineri, deputaţii au votat astăzi în favoarea organizării referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie. For decizional pe acest proiect este Senatul.

 


Publicat in Parlament
O ceasornicărie de lux situată în apropiere de Champs-Elysees, la Paris, a fost atacată marţi de doi bărbaţi înarmaţi, care au luat cu ei o „pradă” estimată între 800.000 şi 900.000 euro, notează „Le Parisien”.

 


Publicat in Eveniment
Peste 1.200 de hectare de livezi şi culturi au fost afectate de zăpadă abundentă şi îngheţul din ultima decadă a lunii aprilie, arată un raport al Direcţiei pentru Agricultură a Judeţului Vaslui întocmit, marţi, în baza datelor comunicate de către fermierii care au înregistrat calamităţi, relatează News.ro. Gradul de afectare a pomilor şi culturilor diferă de la o zonă la alta şi este cuprins între 40 şi 100%.

 


Publicat in Moldova
Comitetul Executiv Național (CEx) al PSD va lua în discuție, în ședința de miercuri, cazul deputatului social-democrat Nicolae Bacalbașa, care a făcut gesturi obscene și a folosit un limbaj vulgar în plen, a declarat marți președintele PSD, Liviu Dragnea.

 

Întrebat dacă în Comitetul Executiv de miercuri se va lua în discuție și discursul de marți din plen al lui Bacalbașa, Dragnea a răspuns afirmativ.

 


Publicat in Parlament
Grupul de hackeri Anonymous susţine că cel de-Al Treilea Război Mondial va începe în acest an sau viitorul, din cauza tensiunilor din peninsula coreeană.

 


Publicat in Panorama
O tânără care a aflat recent că este însărcinată s-a hotărât să-şi anunţe iubitul într-un mod unic şi a organizat un concurs chiar la ea acasă.

 


Publicat in Familie
Pagina 1 din 5

Arhiva ReporterIS

« Mai 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31