fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 03 Octombrie 2019

Un polițist francez înarmat cu un cuțit și-a omorât 4 colegi, chiar în sediul Poliției, la doi pași de catedrala Notre Dame. Un al cincilea angajat a fost rănit, înainte ca atacatorul să fie împușcat mortal.

Publicat in Eveniment
Wizz Air a anunțat astăzi extinderea suplimentară a operațiunilor sale din România, alocând o aeronavă nouă la Iași și adăugând șase noi rute rețelei locale în continuă creștere.

Publicat in Administratie Locala
Un bărbat din Botoşani este cercetat după ce a furat mai multe obiecte de uz casnic şi unelte din locuinţa nurorii sale. Bărbatul a intrat în casa nurorii profitând de faptul că femeia era în judeţul Prahova pentru a-şi vizita rudele.

Publicat in Moldova
Profitând de prestigiul uniformei şi de încrederea pe care o presupune meseria de jandarm, un bărbat care lucra din 2003 în sistem, a încercat să ademenească un băiat de 15 ani şi i-ar fi propus să întreţină relaţii intime cu el.

Publicat in Justitie
Un procuror de la DNA a cerut, joi, magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti condamnarea lui Bogdan Olteanu, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, la o pedeapsă maximă pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, respectiv 10 ani închisoare, într-un dosar în care este acuzat că a primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu.

Publicat in Justitie
Poliţiştii de frontieră din Turnu au depistat un bărbat, cetăţean turc, în vârstă de 21 de ani, care a încercat să iasă ilegal din ţară, folosindu-se de un paşaport care aparţinea unchiului său.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Vama Oancea au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat,  pe numele căruia era emis un mandat de arestare şi extrădare, de autoritățile din Austria, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății.

Publicat in Moldova
Investitorul și dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital începe lucrările pentru proiectul Mall Moldova. La finalul lucrărilor va avea 100.000 de metri pătraţi şi va fi cel mai mare centru comercial din Moldova, al doilea mall ca mărime din ţară, după cel din Băneasa.

Publicat in Imobiliare
În urma a 4 percheziții domiciliare ale polițiștilor de la combaterea criminalității organizate din Bistrița-Năsăud, au fost descoperite și ridicate aproximativ 130 de kg. de cannabis, sub diverse forme.

Publicat in Justitie
În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Călărași au efectuat opt percheziții pentru destructurarea unui grup infracțional specializat în trafic de persoane și proxenetism.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3