Joi, 21 06 2018
Ieșeancă internată în stare gravă la spital, după ce a fost sfâșiată de 15 câini

Ieșeancă internată în stare gravă la spital, după ce a fost sfâșiată de 15 câini

O ieșeancă de aproximativ 50 de ani a fost atacată de o haită de câini în apropiere de lacul Veneția. Femeia a fost încolțită de patrupede în timp ce se întorcea de la izvorul din zonă.

 

Cei câțiva martori care au văzut femeia plină de sânge și mușcături au sunat imediat la 112, cerând ajutor. Un echipaj SMURD a preluat-o pe ieșeancă și a transportat-o de urgență la spital.

 

Evenimentul s-a petrecut ieri, victima fiind internată în momentul de față la secția Chirurgie a Spitalului „Sfântul Spiridon”cu plăgi multiple.

 

Oamenii din zonă spun că nu femeia nu este singura victimă a haitelor care-și fac veacul în preajma lacului Veneția, mai multe persoane fiind mușcate de patrupedele fără stăpâni.

 

Diana Cimpoeșu, coordonatorul UPU-SMURD Iași: „Pacienta a fost stabilizată și internată pe secția chirurgicală de gardă, respectiv Clinica III Chirurgie din cadrul Spitalului Sf Spiridon. Va avea nevoie și de profilaxie antirabică".

 

Femeia a povestit că incidentul a avut loc atunci când s-a dus să ia apă de la un izvor din apropierea lacului Veneția, care se află în pădurea Ciric de la marginea Iașiului. La întoarcere, femeia a fost atacată de o haită de câini.

„M-au atacat pe la spate. Erau cred vreo 15 câini care m-au atacat pe la spate, m-au trântit jos, iar unul m-a apucat de cap. Nu e prima dată când merg acolo, dar niciodată în 20 de ani nu am mai avut probleme. Norocul meu a fost că haita a fost alungată de o bătrână care locuiește în zonă și mi-a auzit strigătele de ajutor", a spus femeia.

Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Logheaza-te pentru a adauga un comentariu

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top