Vineri, 23 02 2018
Gheorghe Falcă a suferit un preinfarct

Gheorghe Falcă a suferit un preinfarct

Șeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, a confirmat pentru Aradon că a suferit un preinfarct.

 

Primarulul Aradului și șeful de campanie al PNL Gheoghe Falcă a fost văzut tot mai rar în ultima perioadă, iar motivul a fost unul întemeiat. Potrivit Aradon, în urmă cu mai bine de două săptămâni, Falcă a ajuns la spital, după ce i-a curs sânge din nas și s-a simțit foarte rău, iar medicii au constatat că suferise un preinfarct.

 

Informația a fost confirmată de către Gheorghe Falcă, el precizând că de atunci primește tratament ambulatoriu. Edilul a adăugat că starea sa este acum una bună, dar medicii i-au recomandat să urmeze un regim care prevede și expunerea cât mai puțin la stres.

 

Pe lângă stresul campaniei electorale, Falcă a avut probleme și acasă. În luna iunie, la scurt timp după alegerile locale, Ela Falcă a introdus acțiunea de divorț la Judecătoria Arad. Dosarul având ca obiect divorțul și tutela fiicei celor doi, Ana Maria, în vârstă de 9 ani, urma să fie judecat, dar soții Falcă nu s-au mai prezentat la proces, astfel că procesul s-a stins de la sine. Până acum, niciunul dintre cei doi nu a comentat situația mariajului.

 

(Sursa: libertatea.ro)

Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Logheaza-te pentru a adauga un comentariu

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top