Îngrozitor! Tânăra rănită grav în accidentul de la Granit a intrat în moarte cerebrală Foto: Facebook/RADAR IASI OFICIAL/Marius Ștefan

Îngrozitor! Tânăra rănită grav în accidentul de la Granit a intrat în moarte cerebrală

Prietena tânărului accidentat mortal la Granit a intrat în moarte cerebrală. Inima acesteia încă mai bate, ajutată însă de aparate, iar creierul nu mai are activitate de câteva ore, informează „Ziarul de Iași”.

 

Victima în vârstă de 26 de ani, originară din Roman, judeţul Neamţ, a fost astăzi în comă profundă, fiind intubată şi ventilată mecanic. Tânăra a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe a unităţii medicale miercuri noaptea. În urma accidentului violent, tânără a suferit leziuni interne grave la nivelul capului şi la nivelul abdomenului.

 

Pacienta a fost internată în ATI şi consultată de o echipă multidisciplinară de chirurgi generalişti şi neurochirurgi. „Pacienta a ajuns în UPU cu multiple traumatisme produse în urma accidentului rutier. Investigaţiile au arătat că tânăra prezenta o hemoragie abdominală şi alta cerebrală. Tânăra a fost consultată de neurochirurg care a recomandat să nu fie operată. Colegii de la chirurgie generală au intrat cu pacienta în sală să vadă care este sursa sângerării. Pacienta rămâne în ATI cu prognostic rezervat”, afirma dimineață, pentru sursa citată, profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top