Scandal la Spitalul de Urgență din Craiova: medici acuzați de moartea unui bebeluș

Scandal la Spitalul de Urgență din Craiova: medici acuzați de moartea unui bebeluș

Scandal şi acuzaţii de malpraxis la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Părinţii unui bebeluş de patru luni spun că acesta ar fi murit după ce, în ultima lună, au mers cu el la mai multe spitale şi niciun medic nu le-a spus ce boală are. De cealaltă parte, medicii şi asistentele susţin că au fost agresaţi de familia copilului mort.

 

Pe 20 aprilie, bebeluşul de 4 luni a fost internat la secţia pediatrie a Spitalului de Urgenţă Craiova cu pneumonie şi dermatită. A fost mutat în Secţia Terapie Intensivă unde, ieri după amiază, a intrat în stop cardio-respirator. Reprezentanţii spitalului susţin că, în momentul în care au aflat vestea, rudelele copilului au devenit violente.

 

Dr. Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Craiova: „Tatăl copilului a agresat verbal şi fizic medicul de gardă, pe care l-a insultat, i-a adresat injurii şi pe care l-a ameninţat chiar cu moartea, după spusele colegilor mei. Medicii au informat des familia despre starea gravă a copilului şi despre agravarea acestei stări.”

 

Părinţii aduc şi ei acuzaţii grave şi ameninţă că vor face o plângere pentru malpraxis. În ultima lună, bebeluşul ar fi fost internat de mai multe ori la două spitale din oraş, însă a fost trimis acasă tot bolnav.

 

Adrian Popescu, tatăl bebeluşului mort: „Cine este vinovat să plătească pentru moartea copilului meu. Nu mi-au spus absolut nimic ce are. Niciun doctor nu mi-a spus absolut nimic. M-au gonit de la spital acasă, de 2, 3 ori. Mi-au zis că noi venim degeaba cu el la spital şi copilul n-are nimic. Copilul nu mai este.”

 

Poliţia a deschis o anchetă în care verifică atât acuzaţiile medicilor, cât şi ale părinţilor bebeluşului mort.

 

(Sursa: digi24.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top