fbpx
 
Ultima soluție: un italian s-a căsătorit el însuși. Cum au reacționat părinții bărbatului Foto: Facebook

Ultima soluție: un italian s-a căsătorit el însuși. Cum au reacționat părinții bărbatului


Un italian în vârstă de 40 de ani din Sant Antonio Abate, sătul probabil de „presiunile" pe care le făceau familia și prietenii pentru a-și întemeia o familie, a ales să se căsătorească cu propria-i persoană pentru a atrage atenția asupra a ceea ce el consideră a fi marginalizarea cu care se confruntă burlacii în societatea de azi, conform Reuters.

 

Nello Ruggiero și-a spus singur "Da" în cadrul unei ceremonii pe care a organizat-o tot... singur. La această nuntă neobișnuită, de la care a lipsit mireasa, italianul a recunoscut, cu sinceritate, că nu va iubi niciodată pe nimeni așa cum se iubește pe sine, scrie Agerpres.

Foto: Facebook

 

Ceremonia inedită a fost transmisă în direct în cadrul unei emisiuni de televiziune, dar Nello Ruggiero a ținut să precizeze că s-ar fi căsătorit singur și în absența camerelor de filmat. De asemenea, a adăugat el, părinții au primit "destul de bine" vestea că fiul lor se va căsători cu sine însuși.

 

Mirele a venit la ceremonie, cum altfel decât pe un cal alb, în timp ce invitații care-l așteptau au crezut că este vorba de o petrecere cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani. Mirele și-a pus nepoții să-i fie cavaleri de onoare și și-a oferit singur și o verighetă.

 

(Sursa: digi24.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: