„Patologia infecțioasă, la moment de răscruce" – ultimele noutăți în domeniul bolilor infecțioase, analizate de specialiști la Iași (VIDEO)

„Patologia infecțioasă, la moment de răscruce" – ultimele noutăți în domeniul bolilor infecțioase, analizate de specialiști la Iași (VIDEO)

Peste 200 de medici infecționiști participă, în aceste zile, la Conferința Națională „Patologia infecțioasă la moment de răscruce”, de la Iași. Specialiștii au parte de o serie de sesiuni cu teme precum infecțiile sistemice, hepatitele și infecția cu virusul HIV. Evenimentul este organizat de catre Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa" din Iași, împreună cu Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

 

Evoluțiile actuale ale hepatitelor virale, infecției HIV, tuberculozei, dezvoltarea rezistenței la antibiotice, evoluțiile social-economice și  demografice mondiale, constituie atât motive temeinice de vigilență cât și preocupări ce conferă un contur clar domeniului de activitate ce vizează bolile infecțioase.

 

 Sursa VIDEO: Iași TV Life

 

Tematica științifică a evenimentului răspunde nevoilor actualității imediate: infecțiile sistemice, hepatitele și infecția cu virusul HIV sunt tot atâtea probleme acute și cu o incidență semnificativă, cu care specialiștii în patologia infecțioasă se confruntă zi de zi.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top