Tudor Ciuhodaru, medic de ocazie. În funcție de timpul liber și de programul din Parlament, îl găsiți și la Socola

Tudor Ciuhodaru, medic de ocazie. În funcție de timpul liber și de programul din Parlament, îl găsiți și la Socola

Deputatul PSD Tudor Ciuhodaru este, de aproape două săptămâni, și medic urgentist la Institutul de Psihiatrie „Socola“. Acesta îşi desfăşoară activitatea în Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală, care a fost dotat în luna aprilie cu un computer tomograf, însă nu zilnic, ci doar atunci „când timpul îi permite“, făcând investigaţii în baza unor programări.

 

Managerul spitalului, dr. Gabriel Oprişanu, a motivat că pentru utilizarea aparatului a fost nevoie de serviciile unui medic urgentist, iar Ciuhodaru a fost singurul care a vrut să vină.

 

Angajații institutului ştiau cu câteva luni înainte de a fi dat în folosinţă computerul tomograf că Ciuhodaru va fi cooptat în echipa medicală, acesta venind de mai multe ori la spital unde a discutat cu managerul. Oprișanu i-a arătat chiar şi spaţiul unde va lucra. Parlamentarul ieșean a fost prezent de asemenea, şi la inaugurarea computerului tomograf, din data de 7 aprilie, scrie „Ziarul de Iași”.

 

Conform managerului, Ciuhodaru, angajat prin convenție civilă de prestări servicii, îşi va programa consultaţiile în funcţie de „timpul liber şi de programul său la Parlament“, urmând să fie plătit în funcţie de numărul de investigaţii pe care le va face efectiv. Oprişanu a mai completat că fără prezenţa acestuia în Serviciul de Radiologie, nu s-ar fi putut face investigaţii la computerul tomograf recent achiziţionat.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top