Adolescent din Brașov, răpus de meningită. Șapte prieteni ai tânărului sunt suspecți de aceeași boală

Adolescent din Brașov, răpus de meningită. Șapte prieteni ai tânărului sunt suspecți de aceeași boală

Adolescent din județul Brașov, ucis de meningită. Tânărul de doar 17 ani s-a stins din viață la Spitalul de Copii din Brașov, unde fusese internat cu o formă agresivă a bolii. Din păcate, medicii n-au reușit să-l salveze, iar, joi, și-a pierdut viața. Îngrijorător este că băiatul ar fi contaminat mai mulți prieteni care au fost internați la spital, fiind diagnosticați cu meningită.

 

Iubita adolescentului, care a fost răpus de meningită, s-a prezentat, joi, la spital, pentru că avea febră. În cazul ei, medicii au infirmat diagnosticul de meningită, notează mytex.ro.

 

Alți tineri, care sunt prieteni cu tânărul decedat, au mai fost diagnosticați cu meningită, susțin surse medicale. Unul dintre aceștia ar fi internat, în stare gravă,  la Spitalul Clinic de Boli Infecționase din Brașov. Băiații ar fi contractat boala la sfârșitul săptămânii trecute, când s-au distrat la discoteca din sat. Cel care le-ar fi transmis boala a fost internat și s-a vindecat deja de boală, arată sursa citată.

 

Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Brașov, alte șapte persoane sunt internate la Spitalul de Copii cu suspiciuni de meningită.

 

(Sursa: libertatea.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top