Din dragoste! Un adolescent care a vrut să se sinucidă s-a ales cu mâinile carbonizate

Din dragoste! Un adolescent care a vrut să se sinucidă s-a ales cu mâinile carbonizate

Un tânăr care ar fi încercat să se sinucidă din dragoste este internat în stare gravă la Spitalul de Copii „Sf. Maria“ din Iaşi. Pacientul a fost spitalizat cu ambele mâini carbonizate.

 

Băiatul de 17 ani din localitatea suceveană Zamostea a fost internat miercuri, 14 iunie, cu arsuri de gradul IV la nivelul mâinilor şi cu multiple traumatisme.

 

Tânărul s-a rănit grav în urma unui gest necugetat: sub influenţa alcoolului, în noaptea de marţi spre miercuri, băiatul s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune cu intenţia de a se sinucide. Adolescentul ar fi fost însoţit de un prieten căruia i-ar fi spus că vrea să-şi pună capăt zilelor din cauza unei despărţiri, scrie „Adevărul”.

 

Suceveanul nu apucat să sară în gol, însă după ce ar fi atins cu ambele mâini firele electrice a fost electrocutat şi a căzut de la aproximativ 7 metri. Victima a fost preluată de la locul accidentului de un echipaj de intervenţie medicală şi transportat la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan” din Suceava. Miercuri dimineaţă, tânărul a fost transportat la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top