Părinți inconștienți: și-au dus copilul la spital abia a doua zi după ce s-a curentat la mâini

Părinți inconștienți: și-au dus copilul la spital abia a doua zi după ce s-a curentat la mâini

Părinţii unui copil de doar doi ani au dat dovadă de inconştienţă când au hotărât să îl țină acasă după ce s-a electrocutat. Micuţul a fost adus la spital abia după o zi de la incident, după ce starea lui de sănătate s-a agravat foarte mult. Copilul s-a electrocutat în timp ce se juca la priza în care era cablul de la maşina de spălat şi are arsuri de gradul al II-lea şi al III-lea pe corp. Din fericire, medicii ieșeni au reuşit să îl salveze pe copil, iar viaţa acestuia nu mai este pusă acum în pericol.

 

Un minor în vârstă de doi ani din judeţul Vaslui, electrocutat, a fost internat la Spitalul „Sfânta Maria” din Iaşi după 36 de ore de la producerea evenimentului.

 

Copilul nu a fost internat imediat întrucât părinţii au cerut ajutor la 112 abia a doua zi după ce micuţul s-a electrocutat.

„Pacientul în vârstă de doi ani prezenta arsuri de gradul III şi răni suprainfectate la nivelul ambelor palme, produse în urma unei electrocutări. Părinţii nu l-au adus la timp la timp la spital şi rău au făcut, pentru că micuţul a trebuit să fie supus unei operaţii de curăţare a rănilor. Medicii au decis în acest caz transferul pacientului la Secţia de Arşi a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii «Sf. Maria» din Iaşi”, a declarat pentru „Adevărul” Adrian Gheorghiu, purtător de cuvânt al Spitalului din Bârlad.

 

Conform medicilor ieşeni, iniţial copilul a fost internat în ATI, în prezent starea acestuia fiind stabilă.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top