fbpx
 
Mamă, ce şefă au avut Finanţele din Iaşi!

Mamă, ce şefă au avut Finanţele din Iaşi!


Postură neobişnuită pentru un funcţionar public din Iaşi, cu post de conducere la Bucureşti. Sorina Eliza Marin a fost şefă a Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Iaşi între 2009 şi 2010. La 46 de ani, Marin îşi promovează pe Facebook o imagine de divă provocatoare. În prezent, ea lucrează în Capitală, fiind şef serviciu în cadrul Finanţelor bucureştene.

 

Fosta şefă a Finanţelor din Iaşi în mandatul PDL se reinventează pe Facebook, în uralele admiratorilor.

 

Fanul Blănaru

Sorina Eliza Marin, în prezent şef serviciu Mini one stop shop – Administraţia Fiscală pentru Contribuabili Nerezidenţi din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bucureşti îşi provoacă prietenii de pe Facebook cu fotografii care de care mai îndrăzneţe. Reacţia acestora nu a întârziat să apară: „Din ce in ce mai....originala!”, „S E X Y si NU doar!!!”, „Ferice de fotograf...”, „Imi plac pantalonii si ... decolteul. Dar si mai mult imi place atitudinea”, au scris unii dintre aceştia.

Pe lista celor încântaţi de nurii actualei bucureştence se află şi un director din Primăria Iaşi, Constantin Adrian Blănaru: „Intineresti pe zi ce trece”, a scris acesta.

Contul Elizei Marin conţine sute de poze, femeia fiind un pasionat fotograf, lucru dovedit de instantanee din multele vacanţe şi concerte la care a participat.  

 

Sorina Eliza Marin a lăsat deoparte inhibiţiile

 

Două controverse

Absolventă a Colegiului Naţional şi a Facultăţii de Economie de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Marin şi-a trăit clipele de glorie între 2009 şi 2010 când a fost şef al Finanţelor ieşene în timpul guvernării PDL. Ulterior a fost „retrogradată” director adjunct, post pe care-l mai ocupase şi între 2005 şi 2009. În 2012 s-a transferat la Bucureşti.

Mandatul lui Marin nu a fost lipsit de controverse, presa locală scriind despre faptul că firma de pază Gip Est, controlată de tatăl său, avea contracte cu Direcţia de Finanţe unde fiica sa era şefă.

Alt scandal declanşat în timpul cât a condus Direcţia s-a legat de faptul că ar fi pretins de la unii angajaţi o parte din stimulentele financiare pe care aceştia le primiseră din partea instituţiei. „Surse din PD-L afirmau atunci că o parte din sumele colectate ar fi ajuns la vârful organizaţiei locale a partidului, care, de altfel, a susţinut-o pe Marin să preia această funcţie”, scria Ziarul de Iaşi, în mai 2010, pe marginea acestui subiect. Presa a mai susţinut că povestea a fost în atenţia DNA. Nimeni nu a fost însă trimis în judecată, dosarul fiind, cel mai probabil, clasat.   

 

Marin pe vremea când conducea Finanţele din Iaşi

 

Executată silit de portărei

Recent, un executor judecătoresc i-a scos la licitaţie Elizei Marin un teren din Bucium în contul unui credit neachitat. Imobilul a fost evaluat la 9.574 lei, iar vânzarea avea loc la cererea Unicredit, de unde Marin a contractat un credit de 40.000 euro în 2007.  

Comform celei mai recente declaraţii de avere, Marin deţine două terenuri în Iaşi - inclusiv cel scos la licitaţie -, o casă în construcţie, tot aici, şi un Ford Fiesta. În afară de creditul de mai sus, mai are două: de 100.000 de euro şi 10.000 de lei. Încasează un venit lunar de aproape 6.000 de lei.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30