Tânără accidentată în timp ce se dădea cu tiroliana. Angajații s-au ascuns ca popândăii când a fost chemată ambulanța

Tânără accidentată în timp ce se dădea cu tiroliana. Angajații s-au ascuns ca popândăii când a fost chemată ambulanța

Incident în Parcul Orăşelul Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei. O tânără de 23 de ani a ajuns la spital, după ce s-a rănit în timp ce se dădea pe o tiroliana.

 

Martorii spun că victima nu ar fi fost prinsă de personal la turnul de sosire, s-a rostogolit, după care s-a lovit de coarde. Rănită la picior, tânăra a fost transportată la Spitalul „Bagdasar Arseni”.

 

Incidentul a avut loc puţin după ora 21 în Orăşelul Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei la tiroliana inaugurată în urmă cu doar două săptămâni.

 

Din spusele martorilor, o tânără în vârstă de 23 de ani se afla spre capătul traseului când la un moment dat s-ar fi răsucit pe coardele tirolienei, s-ar fi dat peste cap şi s-ar fi lovit de turnul de sosire.

 

Dan Trifu, martor: „Este clar că a fost o neglijenţă a personalului pentru că fata era la turn şi în momentul ăla a scăpat şi s-a accidentat”.

 

Lovită la un picior, victima le-ar fi cerut angajaţilor de la tiroliana să sune la 112. Aceștia însă, au dispărut de la locul incidentului.

 

Un echipaj SMURD a ajuns în cele din urmă la faţă locului, iar tânăra a fost transportată cu răni uşoare la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni”.

 

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a declarat pentru Mediafax că, în urma incidentului, tiroliana fost închisă.

 

Autorităţile au început o anchetă pentru a vedea în ce condiţii a avut loc incidentul, dacă echipamentul avea toate avizele de funcţionare şi dacă cineva se face răspunzător de cele întâmplate.

 

Tiroliana are o lungime de trei sute de metri şi face legătură între Parcul Orăşelul Copiilor şi Parcul Lumea Copiilor.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top