Un echipaj ISU Iași participă la Competiția Mondială de Descarcerare

Un echipaj ISU Iași participă la Competiția Mondială de Descarcerare

În mai puțin de două zile va începe Competiția Mondială de Descarcerare la Târgu Mureș. Competiția reunește cele mai bune echipe de salvatori din lume și se va desfășura în Parcul Municipal din Târgu Mureș, între 30 august și 3 septembrie.

 

În perioada 30 august – 3 septembrie a.c., un echipaj de paramedici din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi va participa la Concursul Internațional de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat (World Rescue Challenge 2017 ) ce se va desfășura în municipiul Tg. Mureș.

 

Competițiile World Rescue Challenge reunesc, începând din 1999, cele mai bune echipe de descarcerare și prim-ajutor care provin din fiecare țară membră World Rescue Organization, la care România a aderat în urmă cu patru ani.

 

În cadrul concursului își vor demonstra priceperea și rapiditatea de descarcerare și acordare a primului ajutor echipe din: Anglia, Brazilia, Irlanda, SUA, Canada, Africa de Sud, Portugalia, Franța, Luxemburg, Australia, Slovenia, Cehia, Columbia, Elveția și România.

 

Din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Iaşi, la aceasta competiție va participa echipajul reprezentativ pentru proba de acordare a primului ajutor calificat/traumă. Această probă are două  etape: în prima va fi asistată o singură victimă iar în a doua, mai complexă, vor fi asistate 2 victime.

 

Echipajele participante vor avea ocazia să-şi valorifice cunoştinţele privind acordarea unei îngrijiri prespitaliceşti la un nivel superior şi să demonstreze implementarea măsurilor de securitate, atât a salvatorilor cât şi a victimelor.

 

Personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al Judeţului Iaşi urează mult succes echipelor participante!


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top