Conferință de Radioterapie, la Iași: vor fi prezenți peste 150 de specialiști din țară și străinătate

Conferință de Radioterapie, la Iași: vor fi prezenți peste 150 de specialiști din țară și străinătate

Societatea Română de Patologie Oncologică a Capului şi Gâtului, Societatea Română de Fizică Medicală, Institutul Regional de Oncologie Iaşi şi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi organizează în perioada 22 – 23 septembrie 2017, la Institutul Regional de Oncologie din Iaşi, Prima Conferinţă a Societăţii Române de Patologie Oncologică a Capului şi Gâtului „Tehnici Moderne de Radioterapie – Tumorile Capului şi Gâtului – o provocare continuă”. Evenimentul reprezintă continuarea și evoluția într-o nouă formă de organizare, mai complexă și de o mai mare anvergură, a simpozionului cu același nume, un eveniment de tradiţie a Societăţii Române de Fizică Medicală.

 

În cadrul programului evenimentului va avea loc ședința inaugurală a Societății Române de Patologie Oncologică a Capului şi Gâtului.

 

Peste 150 de medici radioterapeuţi, fizicieni medicali, tehnicieni în radioterapie  şi studenţi la facultatea de fizică sunt așteptați să participe la Conferința a cărei deschidere oficială va avea loc vineri, 22 septembrie 2017, ora 12.00, în Amfiteatrul Mare a Institutului Regional de Oncologie.

 

Programul ştiinţific al conferinţei include sesiuni ştiinţifice de interes major în radioterapie, printre care şi o serie de prezentări susţinute de experţi din străinătate:

- Görkem Güngör, expert în Fizică Medicală, Universitatea Acibadem, Turcia

- Jesco Schmitz, Spitalul Universitar din Hamburg, Germania

- Bulent Yapici, expert în Fizică Medicală, Director al Departamentului de Fizică Medicală, Universitatea Acibadem, Turcia

- Pawel Hadala, Manager de vânzări la Brainlab AG, Europa de Est

- Atilla Düzel, Business Development Manager, Varinak, Turcia


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top