Omar Hayssam, internat de urgență la Spitalul Județean Târgoviște

Omar Hayssam, internat de urgență la Spitalul Județean Târgoviște

Omar Hayssam, condamnat la închisoare pentru terorism în România, a fost dus marți seara de urgenţă la Spitalul Judeţean din Târgovişte.

 

Aflat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni, omul de afaceri a acuzat dureri mari în zona rinichilor şi, potrivit surselor medicale, i s-ar fi pus diagnosticul de insuficiență renală.

 

Sirianul, care a organizat în anul 2005 răpirea jurnaliştilor români în Irak, a rămas peste noapte în grija doctorilor, înconjurat de forţe de ordine impresionante.

 

Înconjurat de cel puţin 20 de jandarmi, mascaţi şi angajaţi ai unei firme de securitate - aşa a ajuns, marți seara de urgenţă, sirianul Omar Hayssam la Spitalul Judeţean din Târgovişte.

 

Hayssam, în vârstă de 54 de ani, se afla în Penitenciarul Mărgineni din Dâmboviţa când i s-a făcut rău. Acolo îşi execută pedeapsa de 24 de ani şi patru luni de închisoare.

 

Omar Hayssam a fost adus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte în jurul orei 21:00. A fost supus investigaţiilor medicale mai bine de trei ore. S-a plâns doctorilor că are dureri în zona rinichilor. I s-au făcut analize şi s-a constatat că într-adevăr starea lui este gravă.

 

Potrivit medicilor, Hayssam ar suferi de insuficiență renală. Cât timp i s-au făcut analize, deţinutul a fost păzit cu stricteţe de forţele de ordine numeroase, care s-au asigurat că nimeni altcineva în afară de doctori nu se apropie de el.

 

Omar Hayssam a mai ajuns în grijă medicilor şi în 2006, când se afla încarcerat la Penitenciarul Rahova. Atunci suferea de cancer de colon şi a fost supus unei operaţii.

 

În dosarul Manhattan, sirianul a fost condamnat pentru infracţiuni de ordin economic. El a mai fost trimis în spatele gratiilor după ce a fost găsit vinovat în alte trei dosare penale la noi în țară  pentru înşelăciune, fraudă, dar şi pentru răpirea jurnaliştilor din Irak.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top