Bătrânul rănit grav în explozia din Botoșani, a murit după aproape o lună de chin la Spitalul „Sfântul Spiridon”

Bătrânul rănit grav în explozia din Botoșani, a murit după aproape o lună de chin la Spitalul „Sfântul Spiridon”

Bărbatul în vârstă de 71 ani, care a fost rănit grav în explozia din apartamentul său, din Botoşani, în urmă cu aproximativ o lună, a murit  noaptea trecută, la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

 

„În ciuda eforturilor echipei de ATI – Clinica de Chirurgie Plastică şi Arsuri, pacientul în stare gravă, cu arsuri post explozie, din Botoşani, a decedat în noaptea de marţi spre miercuri”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, citată de Radio Iași.

 

O explozie s-a produs pe 15 septembrie într-un apartament din municipiul Botoşani, de pe strada Primăverii, cauza stabilită de experţi fiind un arc electric generat de pornirea unei hote. Proprietarul apartamentului ar fi sesizat mirosul puternic de gaz din locuinţă şi ar fi încercat să deschidă hota.

 

Deflagraţia s-a soldat cu rănirea gravă a proprietarului apartamentului, un bărbat de 71 de ani, dar şi a altor patru persoane, dintre care şi un copil de 11 ani, din apartamentele vecine.

 

Bărbatul de 71 de ani a fost transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, suferind arsuri pe mai mult de jumătate din suprafaţa corpului.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top