Copil de doi ani desfigurat de câinele vecinilor

Copil de doi ani desfigurat de câinele vecinilor

Un copil de aproape doi ani a fost adus zilele trecute, la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi, cu plăgi muşcate în zona feţei. Micuțul a fost atacat de câinele vecinilor cu care obișnuia să se joace.

 

Medicii spun că, în urma discuţiei cu mama acestuia, s-a descoperit că nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru, copilul fiind şi în urmă cu câteva luni muşcat de acelaşi câine al vecinilor. Norocul său a fost atunci că era îmbrăcat destul de bine şi colţii nu au reuşit să pătrundă până la piele.

 

„De data aceasta, câinele l-a muşcat de faţă, copilul avea plăgi multiple la nivel facial. A fost adus la noi, nu a necesitat sutură, plăgile fiind superficiale, însă s-a făcut toaletarea, profilaxia tetanosului, fiind ulterior dirijat la Spitalul de Infecţioase. S-a făcut şi o radiografie la piramida nazală, însă nu a fost vorba despre fractură, fiind ulterior consultat şi de medicii de la ORL. Există prejudiciu estetic, cel puţin pe moment”, a explicat pentru „Ziarul de Iași” dr. Tamara Solange Roşu, medic-şef UPU şi purtător de cuvânt al unităţii medicale.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top