fbpx
 
PORTAR PENTRU INIMĂ: Se căsătoreşte Roxana, diva TVR Iaşi

PORTAR PENTRU INIMĂ: Se căsătoreşte Roxana, diva TVR Iaşi


Nunţi pentru doi foşti fotbalişti de la Politehnica: Bâlbă şi Costaş se aşază la casele lor. Roxana Bratec şi Bogdan Costaş îşi vor pune pirostriile la începutul lunii mai. Fiul fostului goalkeeper de la Politehnica spune că „va fi o nuntă decentă, nu de fiţe”.

 

Nuntă cu ştaif în lumea bună a Iaşului. Roxana Bratec, prezentatoare şi reporter la Studioul Regional Iaşi al Televiziunii Române, se căsătoreşte sâmbătă, 5 mai, cu Bogdan, fiul fostului mare portar al Politehnicii Iaşi, în prezent jurnalist sportiv, Paul Costaş.

Nu se consideră vedetă

Nunta va avea loc la Restaurantul La Castel, iar naşii sunt nişte prieteni apropiaţi ai celor doi tineri. Bogdan şi Roxana formează un cuplu de mulţi ani şi acum s-au decis să oficializeze relaţia lor.

Despre nuntă, cei doi tineri în vârstă de 32 de ani nu vor să spună prea multe, Roxana considerând că este un eveniment privat şi că nu se consideră o vedetă. „Este evenimentul nostru şi nu aş vrea să par o preţioasă şi să vorbesc despre acest subiect. Sunt jurnalist la TVR Iaşi, nu sunt şi nici nu mă simt vreo vedetă locală. Mi s-ar părea de prost gust să vorbesc despre cine vine la nuntă şi cât am cheltuit“, a spus Roxana.

„Va fi o nuntă decentă, nu de fiţe“, s-a mărginit să adauge Bogdan. După nuntă, tinerii însurăţei vor pleca în luna de miere în străinătate. „Nu vreau să vorbesc despre locaţie ca să nu aducă ghinion“, zice, râzând, Bogdan.

 

Roxana Bratec este o obişnuită a şedinţelor foto

 

De 10 ani la TVR Iaşi

Născută în Suceava, Roxana este din martie 2008 jurnalist la TVR Iaşi. Deşi nu se consideră o „fashionistă”, Roxana a recunoscut pentru o publicaţie centrală că urmăreşte frecvent site-urile de modă. „Aleg întotdeauna din dulap ceea ce mi-ar plăcea să port în ziua respectivă. Citesc reviste de modă. Pierd ore în şir pe victoriassecret.ro şi îmi plac foarte mult publicaţiile britanice de modă“, spunea Roxana.

 

Roxana şi Bogdan sunt ahtiaţi după călătorii

 

Fost fotbalist, actual om de afaceri

Bogdan, care a călcat pe urmele tatălui, fiind timp de mulţi ani portar de fotbal, a agăţat ghetele în cui în urmă cu şapte ani. „Veneam după o accidentare şi încercam să-mi relansez cariera la Iaşi. Nu am fost pe placul preşedintelui de atunci al clubului, Leo Grozavu, şi atunci am decis să renunţ. Nu am vrut să mai merg în altă parte“, precizează Bogdan. În cariera sa, fostul portar ieşean a mai apărat la Universitatea Cluj, în mandatul lui Dorinel Munteanu, precum şi pentru naţionala de minifotbal.

După ce a renunţat la fotbal, Bogdan a început propria afacere şi acum activează în domeniul imobiliar. „Am propria firmă de construcţii şi sunt foarte aproape să finalizez un cartier de blocuri. Sunt pe picioarele mele, dar nu aş vrea să spun mai multe”, conchide viitorul mire.

 

Bâlbă şi proaspăta soţie, Petronela

 

S-a căsătorit şi Bâlbă

Fostul atacant al Politehnicii Iaşi, Ionuţ Bâlbă, ajuns acum la 36 de ani, s-a căsătorit zilele trecute cu Petronela Heisu, o asistentă medicală cu cinci ani mai tânără.

După ce a renunţat la fotbalul mare în 2011, Bâlbă a încercat o afacere cu microbuze, după care a devenit antrenorul unei echipe de liga a V-a din judeţul Iaşi. Ulterior, Ionuţ şi-a încercat norocul şi în Anglia, unde a fost plecat să muncească timp de câteva luni.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30