„Fantoma” ministrului Sănătății i-a băgat în priză pe angajații spitalelor din Iași

„Fantoma” ministrului Sănătății i-a băgat în priză pe angajații spitalelor din Iași

O femeie care semăna cu Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, a speriat conducătorii tuturor spitalelor din Iaşi, care au făcut noaptea albă în aşteptarea vizitei surpriză.

Miercuri, 10 aprilie, după-amiază, în Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon” a fost văzută o femeie care arăta ca ministrul Sănătăţii. Vestea a ajuns repede la toate celelalte spitale din Iaşi, confuzia ţinând în alertă managerii şi personalul medical atât în cursul nopţii, dar şi astăzi.

„A fost vorba doar de o confuzie de persoane. A fost cineva în spital care semăna cu doamna ministru. Nu ştiu cine a văzut-o pe doamna iniţial, dar vestea s-a răspândit”, a precizat, pentru „Adevărul”, dr. Ionuţ Nistor, purtător de cuvânt al Spitalului „Parhon”.

Deşi prezenţa ministrului a fost infirmată încă de aseară, starea de panică s-a păstrat. În cursul nopţii, pe mai multe grupuri de Facebook ale personalului medical ieşean, au circulat diferite informaţii legate de unde s-ar afla Sorina Pintea. Unii susţineau că aceasta a fost cu certitudine la Spitalul „Parhon”, alţii că este la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi şi că urmează să se îndrepte spre alte instituţii medicale, iar o parte că e în Botoşani sau Suceava.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top