Cum ar arăta România cu el în fruntea statului!? Şerban Nicolae şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale

Cum ar arăta România cu el în fruntea statului!? Şerban Nicolae şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale

Senatorul PSD Şerban Nicolae a anunţat, joi, în cadrul şedinţei comitetului Executiv Naţional al partidului, că vrea să intre în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Mare fan al graţierilor şi amnistiilor colective şi duşman declarat al procurorilor anticorupţie, Şerban Nicoale, care ocupă în prezent funcţia de lider al senatorilor PSD, este cunoscut pentru poziţiile sale vehemente în domeniul justiţiei.

În acelaşi timp, Şerban Nicoale s-a remarcat printr-o serie de proiecte de lege controversate care au vizat nu numai justiţia, un exemplu elocvent în acest sens fiind cel prin care se instituiau paradisuri fiscale pe insule şi grinduri, iniţiativă care a picat recent la Curtea Constituţională.

Primul social-democrat care şi-a anunţat intenţia de a candida, chiar şi ca independent dacă partidul nu îl susţine, a fost Liviu Pleşoianu.

Alte nume vehiculate pentru alegerile prezidenţiale sunt: Eugen Teodorovici (care a precizat că va candida „cu siguranţă", doar că nu ştie când), Gabriela Firea (care a susţinut în repetate rânduri că nu vrea să intre în cursă) şi Olguţa Vasilescu.

 

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top