fbpx
 
Toate poantele despre bebelușul milionar al primarului Chirica

Toate poantele despre bebelușul milionar al primarului Chirica


Dezvăluirea reporteris.ro de zilele trecute legată de achiziția, de către fiul lui Mihai Chirica, a unei proprietăți scumpe a provocat, aproape instantaneu, un val de ironii. Site-uri de satiră, conturi de Facebook, memeuri – în toate se face mișto de Chirica și situația în care este implicat.

Chirica pretinde că a făcut 150.000 de euro la botez! Să ne împrumute si nouă copilul o zi, să ne luăm casă! (kmkz.ro)

Prețul caselor din Iași a explodat: se apropie alocația fiului lui Chirica!

O garsonieră a ajuns să coste două alocații, adică 30.000 de euro, iar un apartament cu două camere - două alocații și o pensie, pentru că se apropie și pensia mamei lui Chirica.

Dacă vrei casă pe pământ în Copou, îți trebuie tripleți și 2-3 mame. (kmkz.ro)

Un consorțiu format din mama lui Oprișan și bebelușul lui Chirica ar putea prelua România!

Se pune la cale o asociere mai spectaculoasă decât aceea dintre Bill Gates si Warren Buffet. Totul e să se treacă peste primele animozități, mai exact mama lui Oprișan să nu i se mai adreseze bebelușului lui Chirică cu "Te crezi bogat, bă puță?" și nici bebelușul să nu se mai cace pe el când vine la întâlniri.

Vă vom ține la curent cu evoluția negocierilor. Între timp, atenție mare la buzunare. (kmkz.ro)

Fiul de 11 luni al lui Mihai Chirica și-a cumpărat casă și teren de 250.000 de euro. Nu bea, nu fumează, nu umblă cu parașute! (kmkz.ro)

Bebelușul lui Chirica vrea să-și cumpere și mașină. Dacă nu se potolește, la 2 ani îl ia DNA-ul!

Nu, pe bune acum: dacă tot are casă cu teren la vârsta lui, de ce să nu-și ia și o mașină de 100.000? Tot cu bani de la bunica. Ce să facă bunica, femeie bătrână, cu atâția bani din pensie, dacă nu să-i ia nepoțelului de 1 anișor case, terenuri și mașini? Pe partea cu DNA-ul, am exagerat, desigur. Sau sperăm că am exagerat. Că nu am vrea să asistăm la asemenea scene în fața DNA-ului - la cărucior cu copil scos seara pe ușa Parchetului și urcat în dubă. Deși e posibil ca un bebeluș să se comporte mai demn decât alde Dragnea, Mazăre, Udrea. Și să nu se cace pe el. (kmkz.ro)

Chirica vrea să înfieze 15-20 de copii, că mai are niște vile și nu știe pe numele cui să le treacă!

A mai apărut o vilă pe numele copiilor lui Chirica - de data asta, pe numele fetelor. De aici încolo, trebuie să adopte. Asta e partea cea mai grea a mandatului de primar. Hai, vilele le mai iei cum le mai iei - dar după aia, pe final, trebuie să te apuci de adoptat. Nici la dușmani nu poți să le dorești una ca asta, să aibă vile și să le mai trebuiască copii așa, aproape peste noapte. (kmkz.ro)

Încă o manevră a lui Chirica? Motanul lui are 2 spaţii comerciale şi un pet shop

Copiii lui Mihai Chirica sunt mici copii pe lângă alţi membri ai familiei! Printre cele mai avute rubedenii ale primarului din Iaşi se numără şi motanul acestuia, Miţi, care deţine două spaţii comerciale într-un mall, dar şi un pet shop de lux într-o zonă centrală.

„Ce treabă am eu cu averea lui Miţi?", întreabă Chirica. "Da, poate l-am ajutat la început, cu un mic împrumut, câteva mii de euro şi un bax de Whiskas, dar şi-a achitat de mult toate datoriile şi relaţia noastră e strict una de amiciţie. Uneori îl mai gâdil după urechi, acolo îi place, dar nu discutăm niciodată afaceri."

Întrebat dacă poate confirma cele spuse de Mihai Chirica, motanul Miţi a început să toarcă şi s-a întors cu burta în sus, lăsând să se vadă absolut tot. (timesnewroman.ro)

Iaca și soluția onorabilă!

Acuma, ca o poantă, iaca vorba unui amic bucureștean get-beget, dar bun cunoscător al realităților politice de aici. Cică Chirica mai are o singură șansă să iasă basma curată din tot scăndăloiul ăsta ridicol dar și revoltător, cu vila cumpărată de ficiorul de 11 luni: să facă testul, apoi să vină să spună public, tare, în fața ieșenilor – „Fraților, am învins: nu-i copilul meu!“... (Ziarul de Iași)

Că tot se vorbește despre pensii speciale pentru primari: La Iași cum facem? Nu putem da OUG ca să transferăm direct banii în contul lui ăla micu? (Facebook Florin Ghețău)

Un spermatozoid de-al lui Chirică și-a cumpărat un Bentley, să fie mai rapid (Facebook Ionel Stoica)

Câtă economie la lapte praf trebuie să faci într-un an, să-ți cumperi vilă de 250.000 euro? LE: Și la scutece. (Facebook Ionel Stoica)

Este atât de bine în România, încât mama primarului din Iași, Mihai Chirică, și-a cumpărat o casă de 250.000 de euro cu economiile din pensia de 500 de euro. (Facebook Ionel Stoica)

De cand am aflat stirea, ma uit la fie-miu ca la ultimul sarac (Mario Alexander)

Fiu-miu are 10 zile... Abia astept sa faca 6 luni (Aurel Borândel)

Alocatia pe 11 luni, cadoul de la botez, o fi contribuit si mama cu banii pentru concediul de maternitate, ce este asa greu de inteles? Din banii de la taiatul motului ce si-o cumpara? Pana la majorat asta strange o avere mai mare ca PIB-ul Romaniei. (Alexandrina Balasa)

Ne lăsam de muncă, facem copii !! (Marcel Sofronea)

Zic sa ne intoarcem acasa daca in RO se fac asa de usor banii, ce rost are sa ne rupem oasele prin Europa? (Luminita Fronius)

Ce copil valoros de mic are tata, asta n-o sa mearga la gradinita ca toti ceilalti o sa mearga la banca... (Leonard George Gavrilescu)

Dacă ești fiul baronului pesedist Chirică de la Iași, la 11 luni primești pe numele tău prima ta casă. Degeaba face Guvernul Prima casă pentru tineret dacă nu le dă voie să aplice și sugarilor! (Facebook George Onofrei)

Chirica de la Iași cică și-ar fi pus niște vile pe numele unor spermatozoizi. Totul legal, vi-i poate arăta, dacă e. (Facebook Cătălin Prisăcariu)

Cică atunci când se întoarce tatăl său seara acasă, ăla mic îi cere telefonul să se joace puțin be Bursă. 

 

Article image
Primarul abia și-a terminat vila secretă, de 200.000 de euro, de la Frasin, și a trecut la o nouă achiziție exorbitantă. A cumpărat 836 mp pe Sărărie, la 100 m de Bolta Rece, una din puținele suprafețe atât de mari care mai pot fi găsite în zona de case Centru-Copou. Tranzacția s-a făcut pe numele fiului său, care la acea dată avea 11 luni. Curator a fost mama primarului, de 74 de ani, și care are o pensie cumulată cu soțul...
Autor Cezar Moraru Anchete 11 Iunie 2019

 

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: