Manager nou la Spitalul de copii „Sfânta Maria”

Manager nou la Spitalul de copii „Sfânta Maria”

Spitalul Clinic de Copii „Sf. Maria”, din subordinea Consiliului Județean (CJ) Iași, are un nou manager. Acesta este un fost manager al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati“ Botoșani, Mihai Corneliu. Numirea acestuia vine după ce fostului manager, Radu Terinte, i-a expirat mandatul.

Pentru următoarele șase luni, manager interimar al Spitalului Clinic de Copii „Sf. Maria” a fost numit ec. Mihai Corneliu, întrucât dr. Radu Terinte i-a expirat mandatul. În această perioadă, consiliul de administrație al unității medicale va organiza concurs pentru ocuparea funcției de manager.

Conducerea CJ a convocat ieri managerii unităților medicale subordonate pentru a discuta mai multe aspecte ce țin de administrarea acestora. „S-au discutat în detaliu aspecte organizatorice, investițiile, rentabilizarea activității, condițiile de cazare și calitatea și serviciilor oferite pacienților. Indicatorii de performanță asumați de managerii spitalelor au fost analizați în detaliu. Totodată, s-a propus înființarea unui centru comun de excelență interdisciplinară de exploatare și cercetare medicală, dotat cu laboratoare, aparatură și echipamente de ultimă generație de care să beneficieze toate spitalele ieșene“, au precizat reprezentanții CJ Iași.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top