fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 03 Ianuarie 2017

Sorin Grindeanu a fost filmat fumând în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în momentul în care uşa de la birou era întredeschisă, iar o persoană care, din profil, semăna cu candidatul la postul de premier al PSD, ducea la gură o ţigară.

 

Potrivit Legii antifumat, fumatul în spaţiile publice închise este interzis, iar contravenienţii pot fi sancţionaţi cu amendă între 100 şi 500 de lei.

 


Publicat in Media
Un accident rutier grav în care au fost implicate patru mașini s-a produs astăzi în zona Capăt CUG. Un șofer beat aflat la volanul unui autoturism BMW, a distrus trei mașini care se deplasau spre Horpaz. În urma accidentului a fost lovit și un pieton.

Publicat in Social
Sebastian Ghiţă a dat publicităţii o nouă înregistrare cu fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, care face acuzaţii grave la adresa justiţiei din România, susţinând că statul român este un „stat mafiot".

 

Traian Băsescu a fost înregistrat când dezvăluia că statul este unul mafiot, iar marile dosare din justiţie aveau un traseu prestabilit.

 


Publicat in Justitie
Marian Godină îi transmite ironic, un mesaj Danielei Dan, propusă ministru de Interne: „Să nu confunde căruţele cu maşinile de poliţie cum a confundat gheretele de ziare cu librăriile”.

 


Publicat in Media
Crimă îngrozitoare, în localitatea ieșeană Vlădeni. O femeie de 56 de ani a fost ucisă în bătaie de soţul ei, după ce s-au certat de dimineaţă până seara, spun vecinii.

 

Când a văzut poliţiştii la uşă, suspectul ar fi încercat să se sinucidă. Acum este internat la psihiatrie.

 


Publicat in Justitie
Lia Olguţa Vasilescu, propusă să preia Ministerul Muncii, s-a născut la 18 noiembrie 1974, a urmat cursurile Colegiului Naţional de Apărare şi a devenit doctor în Sociologie la Universitatea din Bucureşti. În prezent, ea este primar al municipiului Craiova, obţinând totodată şi un mandat de deputat. Olguţa Vasilescu a fost trimisă în judecată de procurorii DNA pentru luare de mită şi spălare de bani.

 


Publicat in Guvern
Pavel Năstase şi-a luat prima licenţă în 1975, l-a susţinut pe Victor Ponta în campania electorală prezidenţială din 2014 şi a coordonat ca director cinci proiecte derulate din fonduri europene, valoarea acestora fiind de 27 de milioane de lei.

 

În prezent este preşedinte al Senatului Universitar al Academiei de Studii Economice (ASE).

 


Publicat in Guvern
Alexandru-Răzvan Cuc s-a născut la 4 decembrie 1983. Este licenţiat în economie, la Universitatea Americană, Bucureşti (2002 - 2006) şi licenţiat în drept, la Facultatea de Drept şi Administraţie Publică, Universitatea Hyperion, Bucureşti (2009 - 2012).

 


Publicat in Guvern
Noul ministru al Sănătăţii, Florian Dorel Bodog, senator şi fost secretar de stat în ministerul pe care de acum îl va conduce, a cunoscut o ascensiune profesională rapidă în ultimii ani. De profesie medic chirurg, decan al Facultăţii de Medicină şi Farmacie la Universitatea din Oradea, s-a confruntat în ultima perioadă  cu suspiciuni de plagiat şi de nereguli privind activitatea sa academică, suspiciuni vehiculate îndeosebi de presa locală şi pe care le-a respins declarativ. Tot în ultimul an, a criticat constant guvernul tehnocrat şi în special deciziile ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu.

 


Publicat in Guvern
Carmen Daniela Dan (născută în 1970, în Videle) a fost prefect de Teleorman în perioada martie - octombrie 2016, înainte ocupând funcţia de subprefect. A fost singura femeie prefect în Teleorman. A demisionat din funcţia de prefect pentru a candida la Senat din partea PSD, unde a şi fost cap de listă.

 


Publicat in Guvern
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31