fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 15 Octombrie 2017

Derby-ul Banatului, ASU Poli Timișoara - UTA Arad, scor final 2-1, a fost presărat cu lupte pe cinste, atât în tribune, cât şi în teren.

 


Publicat in Liga a II-a
Fondatorul revistei Hustler, Larry Flynt oferă 10 milioane de dolari pentru secretele lui Trump atâta timp cât informațiile pot duce la demiterea președintelui, scrie The Telegraph.

 


Publicat in Panorama
O gafă a ministrului rus al agriculturii l-a făcut pe preşedintele Vladimir Putin să râdă cu lacrimi în plină şedinţă, la Kremlin.

 


Publicat in Panorama
Maria Șarapova a triumfat, duminică, la turneul de la Tianjin, după ce a câștigat confruntarea cu Arina Sabalenka, scor 7-5, 7-6(8).      

 


Publicat in Alte Sporturi
Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) vrea să cumpere 22 de autoturisme, prin licitaţie deschisă, pentru care estimează că va plăti aproape 2,24 milioane de lei (487.000 euro), cu TVA, din fonduri bugetare, potrivit unui anunţ de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, scrie News.ro.

 

Achiziţia este structurată în trei loturi, dintre care unul include 20 de autoturisme cu capacitate cilindrică între 1.500 şi 1.600 de centrimetri cubi, valoarea estimată pentru acestea fiind de 1,4 milioane de lei, fără TVA. Cu taxa pe valoare adăugată inclusă, costul ar ajunge la 1,66 milioane de lei.

 


Publicat in Social
Duminica, 15 Octombrie 2017 18:08

Când se va face trecerea la ora de iarnă

România va trece în noaptea de sâmbătă spre duminică, 29 octombrie, la ora oficială de iarnă. Astfel, ora 4 va deveni ora 3.

 


Publicat in Social
Potrivit datelor Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, aproape patru sute de noi cazuri de rujeolă au fost confirmate în ultima lună.

 

Numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 9.626, cu 393 mai multe faţă de raportarea lunară precedentă.

 


Publicat in Sanatate
Agenția spațială a Chinei a pierdut controlul primei sale stații spațiale, care a fost lansată în 2011.

 

Stația Tiangong-1 nu a mai fost văzută de China din septembrie 2016, iar experții sunt de părere că această construcție în greutate de de 8,5 tone se va prăbuși pe Pământ în câteva luni.

 


Publicat in Panorama
Secretarul general al Senatului are un salariu lunar brut de 19.055 lei, mai mare decât al preşedintelui Senatului şi chiar decât al preşedintelui României, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul acestei Camere. Mai mult, baza legală indicată pentru salariul secretarului general al Senatului este OUG 14/2015, act normativ care însă nu face nicio referire la salarizarea respectivei funcţii, potrivit News.ro.

 

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Senatului, secretarul general al instituţiei a primit, începând cu 1 iulie 2017, un salariu de 19.055 lei brut pe lună. În acelaşi timp, preşedintele Senatului şi cel al Camerei Deputaţilor au primit 16.675 lei brut pe lună, iar preşedintele României a încasat o indemnizaţie de 17.400 lei brut pe lună.

 


Publicat in Parlament
Peste 30.000 de pelerini continuă să stea la un rând de aproximativ trei kilometri pentru a se închina la raclele cu moaștele Sf. Cuvioase Parascheva și ale Muceniței Tecla.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 2