fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 07 Octombrie 2017

Deputatul USR Claudiu Năsui s-a arătat indignat, pe pagina sa de socializare, de o poză făcută la direcţia de taxe şi impozite a sectorului 5 care, în opinia lui, sintetizează perfect relaţia contribuabililor cu statul.

 


Publicat in Media
Începând de luni, Simona Halep va fi, oficial, numărul 1 mondial în WTA, în urma meciului de astăzi, când a învins-o cu scorul 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, în semifinalele China Open.

 


Publicat in Alte Sporturi
Accident grav în Braşov. Un autocar cu 34 de pasageri s-a răsturnat după ce s-a izbit violent de un alt autoturism. Niciuna dintre persoanele din autocar nu a fost rănită. Pasagerii din autoturism au murit.

 


Publicat in Social
Un meci de fotbal oficial se putea transofrma în tragedie pentru un copil de 13 ani. Băiatul a rămas inconştient pe gazon cu trupul frământat de convulsii după ce a fost faultat. Medicii unei ambulanţe particulare angajate să supravegheze partida au intervenit, dar nu aveau aparatură pentru resuscitare, spune tatăl copilului. Norocul micului fotbalist a fost o asistentă care venise şi ea cu fiul său la meci: i-a salvat viaţa cu mâinile goale.

 

Simon Bebe, tatăl copilului: Imploram să mă ajute. Din suflet, ajutați-mă că moare copilul în brațe. Știu că în momentul acela el s-a uitat la mine și a rămas nepăsător.

 


Publicat in Sanatate
Luni și marți, 9 și, respectiv, 10 octombrie, în vederea racordării Colegiului „Mihai Eminescu” la sistemul centralizat de termoficare, vor fi închise străzile Buna Vestire (pe tronsonul cuprins între strada Grigore Vieru și strada Mihail Kogălniceanu) și Mihail Kogălniceanu (pe tronsonul cuprins între strada Buna Vestire și accesul auto spre colegiul amintit).

 


Publicat in Administratie Locala
Premieră mondială în tenisul feminin românesc! Simona Halep este prima sportivă din România care urcă pe primul loc în topul WTA, după un meci spectaculos contra letonei Jelena Ostapenko, în semifinalele turneului de la Beijing.

 


Publicat in Alte Sporturi
Duminică, 8 octombrie, de la ora 12.00, la Fab Lab (Strada Rândunica 2, Iași), vor avea loc alegeri pentru constituirea unui nou birou de conducere la Tineretul Naţional Liberal din Municipiul Iaşi.

Publicat in Politica Locala
O polițistă din Vrancea a fost rănită grav după ce mașina cu care se întorcea de la serviciu a intrat sub o basculantă.

 


Publicat in Moldova
Guvernul interzice introducerea pe piaţă şi comercializarea pungilor din plastic subţire cu mâner, ca urmare a unei directive UE.

 

Guvernul vrea să interzică, din vara anului viitor, introducerea pe piaţa naţională a pungilor din plastic subţire şi foarte subţire, cu mâner, iar de la începutul lui 2019 va fi interzisă şi comercializarea. Măsura a fost adoptată ca urmare a prevederilor Directivei Europene în ceea ce priveşte reducerea consumului de pungi de transport din plastic subţire.

 


Publicat in Guvern
Banii pe care i-ar fi primit ca mită Anda Ancuța Macovei pe vremea când era director IT la Autoritatea Națională a Vămilor erau ascunși în pachete cu produse de patiserie, se arată în referatul procurorilor DNA. Macovei, acum director IT la ANAF, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Decizia instanței nu este, însă, definitivă și poate fi atacată.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 2